Lovitură în lumea interlopă din Iaşi! Viorel Oarză nu a mai suportat! (EXCLUSIV)

26260
Viorel Oarza, cu pumnii ridicaţi în aer
Viorel Marian Oarză a fost condamnat de judecătorii ieşeni pentru deţinere de droguri în vederea consumului propriu

@ Lovitură în lumea interlopă din Iaşi @ Viorel Oarză nu a mai suportat şi a contestat o sentinţă emisă pe numele său @ Asta, după ce, pe 20 octombrie 2022, judecătorii din cadrul Tribunalului Iaşi au dispus condamnarea fostului boxer Viorel Marian Oarză la pedeapsa rezultantă de 1 an, 2 luni şi 20 de zile de închisoare, pentru deţinere, fără drept, de droguri de mare risc, în vederea consumului propriu

Lovitură în lumea interlopă din Iaşi! Viorel Oarză nu a mai suportat şi a contestat o sentinţă emisă pe numele său.

Astfel, amintim că, pe 20 octombrie 2022, judecătorii din cadrul Tribunalului Iaşi au dispus condamnarea fostului boxer Viorel Marian Oarză la pedeapsa rezultantă de 1 an, 2 luni şi 20 de zile de închisoare, pentru deţinere, fără drept, de droguri de mare risc, în vederea consumului propriu.

„Instanţa dispune confiscarea specială a drogurilor de mare risc, deţinute, fără drept, de către inculpat, respectiv cantitatea de 0,61 grame pulbere care conţine cocaină, levamisole şi cofeină”, au precizat atunci magistraţii. Acum, Curtea de Apel Iaşi a stabilit ca primul termen al apelului făcut de Viorel Oarză să aibă loc mâine.

Viorel Marian Oarză, spaima lumii interlope

Fostul boxer de performanţă Viorel Marian Oarză este un cunoscut al oamenilor legii nu doar în România, ci şi în Italia. Acesta a fost trimis în judecată şi pedepsit în mai multe dosare penale, atât la Iaşi, cât şi în Peninsulă.

Acesta a fost pedepsit în Italia, fiind considerat drept un lider al unei grupări în zona oraşului Torino. De asemenea, la Iaşi, acesta a fost pedepsit pentru comiterea unor alte fapte.

Scandal cu membri ai clanului Corduneanu

Amintim că, în urmă cu peste un an, poliţiştii ieşeni au fost anunţaţi cu privire la producerea unui incident la Sala Sporturilor. Informaţia făcea referire la faptul că Viorel Oarză ar fi agresat mai mulţi membri ai clanului Corduneanu. Membrii familiei Corduneanu au un restaurant chiar la intrarea în Sala Sporturilor din Iaşi.

Din câte se pare, totul ar fi pornit de la o discuţie în contradictoriu între membrii clanului Corduneanu şi fiul lui Viorel Oarză, care, la rândul său, este tot boxer de performanţă.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.