Atac şocant, la Iaşi! A încercat să-şi ucidă o rudă cu ajutorul unei ţevi!

188
Banda cu mesajul: "Nu treceti! Politia!"
Banda cu mesajul: "Nu treceti! Politia!"

@ Atac şocant, la Iaşi: un individ a fost acuzat că ar fi încercat să-şi ucidă o rudă cu ajutorul unei ţevi metalice @ În urma incidentului extrem de grav, ieri, judecătorii din cadrul Tribunalului Iaşi l-au condamnat pe Petru Enache @ Ieşeanul a primit o pedeapsă de cinci ani de puşcărie, pentru tentativă de omor asupra unui membru de familie

Atac şocant, la Iaşi! Un individ a fost acuzat că ar fi încercat să-şi ucidă o rudă cu ajutorul unei ţevi metalice. În urma incidentului extrem de grav, ieri, judecătorii din cadrul Tribunalului Iaşi l-au condamnat pe Petru Enache.

„Instanta il condamnă pe inculpatul Petru Enache la o pedeapsă de cinci ani de închisoare, pentru săvârşirea infracţiunii de tentativă la omor asupra unui membru de familie”, au afirmat magistratii ieseni.

Atac şocant, la Iaşi!

De remarcat este faptul ca sentinta nu e definitiva, aceasta putand fi contestata. Procesul lui Petru Enache a început pe data de 14 septembrie 2023. Procurorii din cadrul Parchetului de pe lângă Tribunalul Iaşi au dispus trimiterea sa în judecată pentru tentativă de omor asupra unui membru de familie. Asta, după ce individul a fost arestat preventiv pe data de 26 iulie 2023.

Conform anchetatorilor, în iulie 2023, după un conflict, individul ar fi încercat să-şi ucidă o rudă cu ajutorul unei ţevi metalice.

Victima, transportată la spital

În urma incidentului, autorităţile ieşene au fost sesizate printr-un apel la numărul unic pentru situaţii de urgenţă 112. La faţa locului s-a deplasat un echipaj al Serviciului de Ambulanţă Judeţean Iaşi.

Victima a fost transportată la Spitalul „Sf. Spiridon” şi, respectiv, Spitalul de Neurochirurgie, din Iaşi. Medicii au constatat că victima a suferit unele leziuni ce i-au pus viaţa în pericol.

 

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.