La un pas de crimă, pe o stradă din Iaşi! Procurorii au intrat pe fir! (EXCLUSIV)

3544
Anchetator la bloc
Anchetator la bloc

@ La un pas de crimă, pe o stradă din Iaşi: procurorii au intrat pe fir @ În urma incidentului, procurorii din cadrul Parchetului de pe lângă Tribunalul Iaşi au dispus trimiterea în judecată a lui Gheorghe Grigoraş @ Ieşeanul este acuzat acum de tentativă de omor, urmând ca magistraţii să decidă ce se va întâmpla în continuare cu acesta

La un pas de crimă, pe o stradă din Iaşi! Procurorii au intrat pe fir! Astfel, în urma incidentului, procurorii din cadrul Parchetului de pe lângă Tribunalul Iaşi au dispus recent trimiterea în judecată a lui Gheorghe Grigoraş.

Ieşeanul este acuzat acum de tentativă de omor, urmând ca magistraţii să decidă ce se va întâmpla în continuare cu acesta.

 

La un pas de crimă, pe o stradă din Iaşi!

 

Aşadar, Tribunalul Iaşi va stabili primul termen al procesului penal, iar, mai apoi, toate persoanele imlicate vor fi audiate, pentru a se putea lua o hotărâre în acest caz.

Conform procurorilor din cadrul Parchetului de pe lângă Tribunalul Iași, Gheorghe Grigoraș a intrat în vizorul lor în urmă cu câteva luni. Oamenii legii au adăugat că totul s-a petrecut după un incident ce a avut loc în Iași.

 

Gheorghe Grigoraș, acuzat de tentativă de omor

 

După un incident, autoritățile ieșene au fost alertate printr-un telefon la numărul unic pentru apeluri de urgemnță 112. La fața locului a ajuns un echipaj medical, care a transportat victima la spital, pentru primirea de îngrijiri medicale.

În același timp, oamenii legii au demarat cercetările și, astfel, au ajuns la Gheorghe Grigoraș. Potrivit anchetatorilor, după un conflict spontan, ieșeanul l-ar fi lovit pe Constantin Cristian I. Medicii au concluzionat că acesta din urmă ar fi suferit leziuni de natură a-i pune viața în pericol.

 

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.