Trenul lui Anchidin a explodat intr-o gara olandeza. Un om a murit, ancheta a Politiei

2610

@ O explozie puternica soldata cu moartea  unui om a avut loc in urma cu o luna intr-un tren care urma sa ajunga in Romania la firma Ferotrans, firma directorului Regionalei CFR Marfa intr-o gara Nijmegen, Olanda @ Evenimentul a fost tratat pe larg de presa locala @ „Informatiile din  respectivele articole nu sunt corecte”, a spus Anchidin

Un om a murit pe 14 aprilie a.c in urma exploziei care a avut loc intr-un tren care urma sa ajunga in Romania, la firma lui Dumitru Anchidin, directorul Regionalei CFR Marfa. Potrivit presei locale olandeze (vedeti aici unul din articolele publicate de presa olandeza) vagoanele de tren care stationau in gara din Nijmegen, Olanda nu ajunsesera inca in Romania deoarece intre firma lui Anchidin si anume Ferotrans TFI si Caile Ferate Olandeze nu fusesera definitivate toate documentele necesare. Presa olandeza mai relateaza faptul ca vagoanele de tren sunt vechi si fusesera casate de Caile Ferate Olandeze. Firma lui Anchidin cumpara de ani de zile vagoane casate de la companiile cailor ferate din Austria si Olande si fie le da in exploatare in Romania pentru transport calatori fie le taie si le vinde la fier vechi. Contactat telefonic, Dumitru Anchidin a confirmat evenimentul dar nu a vrut sa ofere detalii. „Informatiile din  respectivele articole nu sunt corecte. Alte comentarii nu vreau sa fac”, a spus Anchidin.

Politia olandeza incearca sa stabileasca care au fost cauzele exploziei. In articolul ”Fratia baronilor CFR. ”Calatorii” lui Axinia tepuiti de firma lui Anchidin”, publicat in data de 21 mai am aratat ca firma Ferotrans a tepuit CFR Calatori, folosind infrastructura companiei de stat fara sa plateasca.

Constantin MAZILU

 

 

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.