Maricel Popa, atac frontal impotriva sefului PSD pe municipiu: „Ostaficiuc combinatorul”

1570
Marius Ostaficiuc si Maricel Popa
Marius Ostaficiuc si Maricel Popa

@ Maricel Popa presedinte al PSD Iasi a spus astazi ca in municipiu, partidul pe care il reprezinta a pierdut alegerile din cauza lui Marius Ostaficiuc, liderul organizatiei municipale @ „In municipiu candidatul nostru Camelia Gavrila a fost sabotata din interior de Marius Ostaficiuc si gasca lui”, a spus Maricel Popa

Atac frontal al presedintelui PSD Iasi, Maricel Popa impotriva lui Marius Ostaficiuc,  liderul organizatiei municipale acesta din urma fiind gasit responsabil de pierderea alegerilor in orasul Iasi. „In municipiu candidatul nostru Camelia Gavrila a fost sabotata din interior de Marius Ostaficiuc si gasca lui. El posta pe Facebook ca este in campanie in Dacia dar postarea era mai veche de la alegerile europarlamentare”, a spus Maricel Popa.

Acesta a mai adaugat ca in cei 4 ani de mandat, de presedinte al CJ Iasi, Marius Ostaficiuc a venit la el si i-a propus sa face tot felul de combinatii.” A venit sa-i dau parterul de la Teatrul Luceafarul, mai avea niste interese imobiliare prin Copou, pe la Casa Calaului sa concesionez un teren. Voia si terenul de pe Sararie unde se va face Biblioteca Judetean Gheorghe Asachi. De aceea i se spune Ostaficiuc combinatorul”, a mai spus Maricel Popa.

Ce spune Ostaficiuc

Reactia lui Popa vine dupa ce Marius Ostaficiuc  a realizat ieri o postare pe pagina sa de Facebook in care arata ca alegerile locale au fost pierdute la Iasi din cauza slabei campanii a candidatului la primarie, Camelia Gavrila dar si din cauza presedintelui organizatiei judetene. „Creditată cu puteri nelimitate de președintele PSD Iași Maricel Popa, cu care a făcut tandem, dna Gavrilă a evitat comunicarea factică atât cu organizația municipală, cât și cu președintele ei, Marius Ostaficiuc. Comportamentul ei electoral a părut adeseori al unui candidat independent, nu al unuia reprezentând PSD. Campania doamnei Camelia Gavrilă a fost una slabă, bazată pe o cantitate imensă de retorică. Alăturarea publică a tandemului Popa – Gavrilă a fost una neinspirată, cei doi fiind radical diferiți în plan uman, intelectual și fizic”, a postat Ostaficiuc.

Constantin MAZILU

 

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.