Parcul de 1 milion de lei făcut de Udrea la Iași a dispărut. Primar: ‘’Era într-o mlaștină’’

3631
montaj parcul din Bals, parcul demolat si Elena Udrea
montaj parcul din Bals, parcul demolat si Elena Udrea

@ Un exemplu clar de risipă din bani publici @ În perioada în care Elena Udrea conducea Ministerul Dezvoltării , în comuna Balș a fost amenajat un parc de 1 milion de lei @ Denumit ‘’Parcul de joacă și recreere Viitorul Tineretului’’, parcul a fost amenajat într-o mlastina si nu era folosit de tineri, atrăgând numai fermieri care își aduceau aici animalele sa pască @ Noul primar al comunei, Balș,  a demolat parcul Elenei Udrea propundându-și să amenajeze altul pe un teren neinundabil

Caz clasic de risipă din bani publici, în județul Iași. Un parc amenajat cu 250.000 euro de Ministerul Dezvoltării în perioada în care era condus de Elena Udrea a fost ras recent de pe fața pământului după ce ‘’beneficiarul’’ și-a dat seama că investiția nu putea fi folosită. Despre acest obiectiv am mai vorbit într-o ediție anterioară în articolul cu titlul ‘’În parcul de 10 miliarde făcut de Udrea la Iași pasc acum vacile și oile’’. Parcul fusese amenajat la marginea drumului național care leagă orașele Târgu Frumos – Hârlău (DN 28B).  Pentru că fusese amenajat într-o zonă inundabila nu putea fi folosit. Terenul se umplea cu apă în permanență iar când se mai usca, sătenii își aduceau aici animale să pască. Asta în condițiile în care în acest parc au fost montate bănci, panouri solare, fântâni arteziene etc. Noul primar al comune Balș, Constantin Golduț a decis să demoleze parcul Elenei Udrea propundându-și să amenajeze altul în loc prin ‘’prin demolare mobilier, stâlpi de iluminat, gard împrejmuitor și refacerea terasamentului peste limita de inundare’’. ‘’Am profitat de faptul că se lucrează la modernizarea drumului național și putem face rost de pământ pentru a ridica terenul la nivel să nu se mai inunde. Vom reface parcul, vom folosi mobilierul din fostul parc. Deja am emis o hotărâre în acest sens’’, a declarat Constantin Golduț.

 

Într-o ediție anterioară în articolul ‘’Mostenirea Elena Udrea. Sali de sport si parcuri scufundate in mlastini. Foto’’, am arătat ca Ministerul Dezvoltării a mai amenajat o sală de sport la Hărmănești, tot într-o mlaștină și un parc în mijlocul pădurii, în comuna Prisăcani.

Constantin MAZILU

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.