In parcul de 10 miliarde facut de Udrea la Iasi pasc acum vacile si oile

20239
parcul de la Bals si Elena Udrea
parcul de la Bals si Elena Udrea

@ Parcul din satul Boureni, comuna Bals are panouri solare, banci, fantani arteziene, foisoare toate folosite numai de vacile si caprele care sunt aduse aici la pascut de sateni @ Comuna nu are drumuri asfaltate sau apa si canalizare in toate satele @ ‘’Parcul Tineretului’’ din Boureni a fost amenajat in perioada 2010 – 2011 cu fonduri de la Ministerul Dezvoltarii cand acest minister era condus de Elena Udrea

Comuna Bals, judetul Iasi, strabatuta de drumul national care leaga orasele Targu Frumos – Harlau (DN 28B) nu are drumuri asfaltate in toate satele, nu are apa si canalizare in toate localitatile in schimb are un parc ultramodern care a costat cel putin vreo 10 miliarde lei vechi (1 milion de lei noi) pe care il folosesc doar vacile si caprele dar si caii satenilor, pentru pascut. Spunem ca a costat cel putin 10 miliarde lei vechi deoarece intr-o editie anterioara (vezi aici) am aratat ca a fost construit intr-o mlastina aflata chiar la marginea drumului national mai sus mentionat pe partea dreapta si dupa inaugurare s-au cheltuit alti bani pentru realizarea unor drenuri. Parcul are tot ce-I trebuie sa fie un parc modern, banci, panouri solare, fantani arteziene care nu au functionat niciodata, foisoare la care stau acum animalele cand  au nevoie de umbra. Tinerii nu vin in parcul din Boureni pentru ca nu prea mai sunt tineri in aceasta comuna. Cei mai multi au plecat in alte tari sa-si faca un rost au fugit dintr-o tara in care banul public este cheltuit cu dispret si nu pentru o dezvoltare durabila. De fapt care a fost scopul construirii unui parc in Boureni daca nu sifonarea banului public? Diferenta din suma reala cheltuita de firmele de constructii care au lucrat la acest parc si suma totala decontata de Ministerul Dezvoltarii, aceasta a fost miza afacerii. In care buzunare a intrat aceasta diferenta? Elena Udrea a fost arestata, trimisa in judecata in mai multe dosare de coruptie o perioada a stat fugara in Costa Rica alaturi de prietena sa Alina Bica iar acum este in Romania, in libertate. Ce-i drept procesele in care este judecata pentru coruptie nu sunt finalizate.

 

Constantin MAZILU

4 COMENTARII

  1. Sa-i CONFIȘTE TOATĂ AVEREA CELOR CARE AU SEMNAT ACTELE PENTRU REALIZAREA ACESTOR LUCRĂRI NEJUSTIFICATE!!!
    ALO!!! La DNA se știe ?! Ce mai așteptați ?!

  2. toti sunt in aceeasi oala! sau aproape toti!ar trebui sa dea seama de ce s-au ravasit atati bani fara un scop anume ca numai de bancile alea au nevoie taranii de acolo !mai bine asfalt apa curenta canalizare!

  3. Nu am crezut până acum că Elena Udrea este așa de incultă! Păi cum să faci tu parc într-o mlaștină de sat? De ce nu a mers în acel sat să întrebe pe localnici ce l-e trebuie mai întâi, parc sau apă cu canalizare și drumuri asfaltate!

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.