Afterhills, dealerii de droguri si consumatorii au ajuns in fata judecatorilor

2265

@ Prima ”recolta” a DIICOT Iasi, de trafcanti de droguri si consumatori care au avut legatura cu editia de anul trecut a Afterhills are acum de a face cu judecatorii @ Zilele trecute procurorii l-au trimis in judecata pe fotograful Afterhills, Alexandru Mandachi cel care detinea droguri si dorea sa le vanda in cadrul festivalului @ Tot zilele trecute judecatorii l-au citat pe Ryan Marciano, DJ-ul care a evoluat la aceiasi editie Afterhills si a fost prins cu droguri

Procurorii ieseni de la Directia de Investigare a Infractiunilor de Crima Organizata si Terorism au finalizat recent dosarele de trafic de droguri care au avut legatura cu editia de anul trecut a Festivalului Afterhills (festival de muzica). Este vorba despre doua dosare, unul de trafic de droguri in care este implicat un roman si unul de detinere de droguri in care au fost implicati doi DJ care au evoluat la editia de anul a festivalului. Astfel, procurorii ieseni l-au trimis in judecata pe Dan Alexandru Mandachi, fotograful festivalului cel care a fost prins ca a procurat anul trecut dupa ce si-a procurat niste droguri pe care urma sa le vanda in cadrul festivalului. Mandachi, procurase o substanta asemanatoare LSD care se produce America de Sud. Aceasta substanta provoaca consumatorului tulburari de perceptie a spatiului si a timpului. Dupa ce a fost prins, Mandachi a fost arestat iar acum este judecat in arest la domiciliu.

DJ olandezi cu droguri

Cel de-al doilea dosar se refera la doi DJ olandezi care au fost prinsi avand asupra lor droguri, pe Aeroportul Iasi. Cu o seara inainte cei doi evoluasera in cadrul Festivalului Afterhills. Cei doi urmau sa paraseasca Iasul cand au fost prinsi. Ryan Marciano avea asupra sa 1.04 grame de cannabis, iar Sunnery James avea medicamente si ceva etnobotanice. Procurorii DIICOT au finalizat un dosar de posesie de droguri in cazul lui Ryan Marciano. Procurorii au decis sa renunte la urmarirea penala si au trimis dosarul la Tribunal pentru ca decizia sa fie confirmata de judecator. Numai ca judecatorii nu au putut lua inca o decizie deoarece Marciano nu s-a prezentat la nici un termen de judecata. Urmatorul termen de judecata in acest dosar este este pe 26 martie. In dosarul lui Mandachi, urmatorul termen de judecata este pe 28 februarie.
Constantin MAZILU

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.