„EU NU CONTEZ”, CU ACTORUL MARIAN RÂLEA, ȘI „PINOCCHIO” SE JOACĂ ÎN WEEK-END, LA AMFITEATRUL PALAS

2144

Cei care apreciază arta dramaturgică sunt invitați la o nouă întâlnire cu actori de renume, sâmbătă, la Amfiteatrul Palas, atunci când se va pune în scenă piesa „Eu nu contez”. Iar pentru că zilele de vacanță sunt și mai frumoase în compania personajelor din povești, duminică, cei mici se vor juca alături de „Pinocchio”.

 Sâmbătă, pe 11 august 2018, de la ora 20.30, ieșenii și nu numai sunt așteptați la drama „Eu nu contez”, de Florin Coman, un proiect al „ARTfel acf”. Este povestea unui corporatist, spusă prin intermediul unei distribuții de excepție, din care face parte Marian Râlea, deținătorul premiului UNITER pentru cel mai bun actor. I se alătură actori consacrați, precum Anamaria Pîslaru și Sorin Dinculescu, dar și tineri artiști: Mihai Hurduc, Cristian Constantinescu, Altan Safta Zecheria, Beatrice Rubică, Georgiana Vrațiu şi Narcisa Băleanu. Piesa este despre un om care începe prin a salva destine, apoi vieți și ajunge să salveze întreaga omenire. Cu toate acestea, nu contează pentru nimeni, niciodată. Spectacolul vine și cu o surpriză, coloana sonoră fiind live (nai – clasic), cu implicarea unor reprezentanți marcanți ai muzicii simfonice autohtone.

Duminică, de la ora 19.00, este timpul pentru ca cei mici să se bucure de dramaturgie. Nu va fi doar o piesă de teatru, ci un show interactiv, susținut de Teatru la Cinema București. Prichindeii îl vor însoți în călătoria sa plină de peripeții pe „Pinocchio”, băiețelul de lemn a cărui aventură ascunde învățăminte prețioase pentru cei mici. Spectacolul îi implică și pe năzdrăvanii din public, care se vor distra alături de Pinocchio, Geppetto, Vulpea, Motanul Orb, Strombolio și Zâna Albastră. Conceput sub forma unui joc, evenimentul este recomandat copiilor cu vârste între 3 și 7 ani.

Biletele pot fi achiziționate de la Centrele Info Palas Mall sau online, pe site-ul www.palasmall.ro. Elevii, studenții și pensionarii beneficiază de un discount de 10%. Dacă vor fi condiții meteo nefavorabile, spectacolele vor fi reprogramate. Detalii vor fi postate pe pagina de Facebook Palas.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.