Plangere penala impotriva Magic Pizza. Teapa uriasa la restaurantul din Copou

5515

@ Niste afaceristi au luat o teapa imensa de la patronii Magic Pizza @ Patronii firmei Capo& Capone SRL au inchiriat un spatiu de la Magic Pizza si dupa ce au facut unele investitii au aflat ca nu pot obtine avizele necesare pentru a incepe activitatea @ Administratorii firmei au aratat in fata procurorilor ca au fost inselati deoarece reprezetantii Magic Pizza stiau ca nu se pot obtine avizele functionarii unui restaurant in spatiul aflat pe b-dul Carol nr.1

Plangere penala pentru inselaciune depusa de administratorii unei firme impotriva patronilor de a Magic Pizza. Administratorii firmei Capo&Capone SRL au sesizat Parchetul de pe langa Judecatoria Iasi ca au fost inselati de familia Cojocaru cea care patroneaza pizzeriile Magic Pizza pe motivul ca le-a inchiriat un spatiu comercial in vederea deschiderii unui restaurant in conditiile in care, in calitate de proprietari stiau ca pentru locatia respective nu se puteau obtinele avizele functionarii unei unitati de alimentatie publica. Patronii Capo&Capone au aratat ca au luat o mare teapa de la familia Cojocaru si asta deoarece au investit 250.000 in amenajarea spatiului si achizitia de aparatura si utilaje si in final nu au mai putut deschide restaurantul. De precizat ca spatiul commercial se afla la parterul unui imobil vis a vis de Academia Romana. Cele doua firme au incheiat contractul de inchiriere pe data de 26 februarie 2016 iar restaurantul nu a putut fi deschis nici pana astazi. “Contractul de inchiriere sus-mentionat a fost perfectat de societatea debitoare cu Magic Pizza S.R.L, în calitate de proprietar-locator şi are ca obiect inchirierea unor bunuri imobile situate în Iasi, Bulevardul Carol I, locatie în care societatea debitoare trebuia sa-si desfasoarea activitatea conform cod CAEN 5610 – Restaurante, insa a fost în imposibilitatea desfasurarii activitatii intrucat bunurile imobile inchiriate nu aveau destinatia solicitata în vederea obtinerii avizelor de functionare”, au aratat reprezentantii Capo& Capone intr-un document inaintat justitiei.

Dup ace si-au dat seama ca au luat o mare teapa, reprezentantii Capo&Capone au deschis impotriva Magic Pizza un process la Judecatorie un proces pentru a obtine anularea contractului de inchiriere. De asemenea firma Capo&Capone solicita ca firma Magic Pizza sa fie obligata la plata sumei de 250.000  banii investiti pentru deschiderea restaurantului care nu a putut functiona. Recent, judecatorii au declinat competent solutionarii dosarului catre Tribunal. In acelasi timp dupa cum s-a mai precizat mai sus s-a depus si o plangere penala  pentru inselaciune impotriva patronilor de la Magic Pizza. “Societatea  Capo & Capone S.R.L a formulat plangere penala impotriva SC Magic Pizza S.R.L si impotriva doamnei Cojocaru Ana, administrator al SC Magic Pizza SRL, prin plangerea formulata aratand ca a fost inselata de catre persoanele reclamate intrucat a inchiriat de la acestea o serie de bunuri imobile, in scopul desfasurarii activitatii de Restaurante, perfectand contractul de inchiriere autentificat sub nr. 280/26.02.2016 si nu a putut perfecta actele necesare pentru obtinerea autorizatiilor de functionare intrucat bunurile imobile aveau alta destinatie decat cea mentionata în cuprinsul contractului de inchiriere susmentionat. Plangerea penala formulata de societatea debitoare SC Capo & Capone S.R.L se afla în lucru la organele abilitate”, se mai arata in documentul pe care l-am mentionat mai sus. Cel mai cunoscut reprezentant al Magic Pizza este  patronul Dan Cojocaru, poreclit Mops.

Constantin MAZILU

 

 

 

 

 

 

 

 

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.