Impact devastator, pe o stradă din Iași! Victima n-a avut nicio șansă! (EXCLUSIV)

703
Accident
Accident rutier

@ Impact devastator, pe o stradă din Iași: victima n-a avut nicio șansă @ În urma accidentului mortal, şoferul de 53 de ani a fost pedepsit ieri de magistraţii din cadrul Judecătoriei Iaşi @ Astfel, Victor Vicol a primit ieri o pedeapsă de 2 ani şi 6 luni de închisoare, cu suspendare, pentru ucidere din culpă

Un impact devastator, care s-a petrecut pe o stradă din municipiul Iași, a dus la decesul unei persoane. Victima n-a avut vreo șansă. Acum, șoferul care a provocat accidentul rutier a fost pedepsit de magistraţii din cadrul Judecătoriei Iaşi.

Astfel, ieri, Victor Vicol (53 de ani) a fost condamnat la 2 ani şi 6 luni de închisoare, cu suspendare, pentru ucidere din culpă. De asemenea, judecătorii au obligat partea responsabilă civilmente SC Omniasig Vienna Insurance Group SA despăgubiri civile în valoare totală de 265.000 de euro. De remarcat este faptul că sentinţa nu e definitivă, aceasta putând fi contestată.

 

Victor Vicol, acuzat de comiterea accidentului devastator

 

Anchetatorii au precizat că ieșeanul Victor Vicol a intrat în atenția lor în urmă cu mai bine de 4 ani. Asta, după producerea unui accident rutier mortal.

„Pe 11 decembrie 2017, în jurul orei 15:15, inculpatul V.V. a condus autoturismul marca Dacia pe banda numărul 3 de circulație a bulevardului Independenței, din municipiul Iași, dinspre Piața «Mihai Eminescu», către zona Târgu Cucu. Ajuns la o intersecție, la efectuarea virajului la stânga, către strada Universității, pe fondul nerespectării dispozițiilor articolului 59, alineatul 2, din O.U.G. nr. 195/2002, acesta nu a acordat prioritate de trecere și a intrat în coliziune cu un autoturism marca Skoda, condus pe banda 1 de circulație a bulevardului Independenței, dinspre zona Târgu Cucu, de către numitul Ș.B.B.”, au declarat procurorii din cadrul Parchetului de pe lângă Judecătoria Iași.

 

Mașina, proiectată pe trotuar

 

Anchetatorii au adăugat că impactul produs de ieșeanul Victor Vicol a fost atât de puternic, încât mașina lovită a ajuns pe trotuar.

„Autoturismul acroșat a fost proiectat pe trotuarul din partea dreapta a bulevardului Independenței, unde a surprins și accidentat-o pe numita C.T. Pe 15 decembrie 2017, victima C.T. a decedat, ca urmare a leziunilor suferite”, au încheiat oamenii legii.

 

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.