Primarul Curca mai mult incurca. Dupa patru ani Harlaul este plin de gropi si gunoaie

3510
Harlau si Radu Curca
Harlau si Radu Curca

@ Strazile din zona centrala a orasului Harlau sunt pline de gropi iar maidanele sunt napadite de gunoaie @ In cei 4 ani ani de zile proiectele de modernizare a strazilor au fost foarte putine iar cele aflate in derulare se deruleaza foarte greu deoarece firma cu care s-a incheiat contractul Victor Construct a intrat in insolventa @ „Stiu ca sunt probleme dar anul acesta rezolvam multe lucruri. Avem proiecte de asfaltare in derulare”, a spus Radu Curca, primarul orasului Harlau

In cei 4 ani care au trecut de la inlaturarea fortata a lui Constantin Cernescu cu complicitatea DNA Iasi care a incropit un dosar de toata jena la Harlau, orasul pare sa fi batut pasul pe loc. Sentimentul de tristete pe care ti-l da lipsa unei economiii dinamice care sa le ofere tinerilor care au ramas in oras o noua perspectiva este accentuat si de  faptul ca infrastructura orasului s-a deteriorat in cei 4 ani in care in locul  lui Cernescu a venit tot un pesedist, Radu Curca. Cele mai multe strazi din zona centrala a orasului Harlau sunt pline de gropi iar maidanele sunt napadite de gunoaie. Fotografiile pe care le publicam sunt de pe strada Alexandru Lapuseanu care se afla chiar in imediata apropiere a Primariei Harlau cu precizarea ca toate arterele din zona centrala sunt in aceiasi situatie, adica pline de gropi. De asemenea, publicam fotografii care arata ca maidanele sunt pline de gropi.

Primarul: „Avem proiecte de asfaltare”

Cu toate acestea, primarul Radu Curca sustine ca in cei 4 ani de mandat a derulat o serie de proiecte de asfaltare admitand insa faptul ca cele aflate in derulare se desfasoara anevoios deoarece firma cu care a incheiat contract Victor Construct din Botosani a intrat in insolventa. „Anul acesta rezolvam multe lucruri. Pentru anul acesta avem pregatite investitii de peste 4 milioane lei in Zona Industriala pe strada Hamtman Luca Arbore pe strada Munteni si strada Nucilor. Intre blocuri am inceput lucrari de modernizare dar merge mai greu deoarece firma Victor Construct a intrat in insolventa. In acesti patru ani am modernizat Dealul Viilor, strada Florilor, strada Tataranu, Rosiori si Calarasi si asa mai departe”, a spus primarul Radu Curca.

Constantin MAZILU

 

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.