Mesaj al primarului comunei Lungani către cetățeni: ‘’Lucrăm la asfaltarea drumurilor, disconfortul va dispărea’’

197
Ioan Corobuta - primarul comunei Lungani
Ioan Corobuta - primarul comunei Lungani

@ Primarul comunei Lungani, Virgil Corobuță prezintă scuze locuitorilor pentru confortul creat de lucrările de modernizare a drumurilor comunale @ ‘’În numele echipei din primărie, îmi cer scuze pentru disconfortul creat de aceste lucrări, știm că se face praf și noroi dar trebuie să avem răbdare pentru că vom trăi într-o comună europeană cu drumuri asfaltate’’, a spus primarul Virgil Corobuță.

Primarul comunei Lungani prezintă scuze locuitorilor pentru disconfortul creat de demararea lucrărilor de asfaltare a drumurilor comunale. ‘Știm că se crează un anumit disconfort, se face praf, noroi și de aceea prezint scuze locuitorilor comunei. Vă asigur ca aceste lucrări nu vor dura mai mult decât necesar iar în final vom trăi în condiții europene’’, a spus primarul Virgil Corobuță.

Sunt în lucru în prezent 12, 5 km de drumuri în toată comuna, 2,1 km in satul Lungani 3,1 km în satul Crucea, 2,2 in Zmeu și 5 km în Zmeu. Acesta este cel mai mare proiect de asfaltare demarat în comuna Lungani, fondurile necesare fiind alocate prin Compania Națională de Investiții. Reamintim ca primarul Virgil Corobuță a obținut finanțare pentru asfaltarea a 17,5 kilometri de drumuri. Astfel, și prin programul guvernamental Anghel Saligny comuna Lungani va asfalta peste 5 kilometri de drumuri în toate satele comunei. Este vorba despre 2 km în satul Zmeu, 2 km în satul Crucea, 1 km in Lungani și circa 700 metri în Goești. Valoarea acestui proiect este de 11,5 milioane lei.

Comuna Lungani o obținut fonduri de 1 milion de euro pentru modernizarea școlilor

Constantin MAZILU

 

 

 

 

 

 

 

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.