Mega-scandal într-un spital din Iaşi: „Vă omor pe toţi!” (EXCLUSIV)

12265
Holul unui spital, cu un pat-targa
Un ieşean a fost pedepsit de judecători după ce a făcut scandal într-un spital din judeţ

@ Un ieşean care a făcut un mega-scandal într-un spital din Iaşi a fost pedepsit de judecători @ Astfel, recent, magistraţii din cadrul Judecătoriei Paşcani au dispus condamnarea lui Petrică Amariei la 2.000 de lei amendă penală, pentru tulburarea ordinii şi liniştii publice @ Totul a izbucnit după ce un individ s-a rănit la un picior

Un ieşean care a făcut un mega-scandal într-un spital din judeţul Iaşi a fost pedepsit de judecători.

Astfel, recent, magistraţii din cadrul Judecătoriei Paşcani au dispus condamnarea lui Petrică Amariei la 2.000 de lei amendă penală, pentru tulburarea ordinii şi liniştii publice. Totul a izbucnit după ce un individ s-a rănit la un picior.

Petrică Amariei, acuzat că a făcut scandal în spital

Acest proces al lui Petrică Amariei a început pe data de 16 septembrie 2020. Procurorii l-au trimis în judecată pe individ sub acuzaţia de tulburare a ordinii şi liniştii publice.

„În noaptea de 2 spre 3 iulie 2020, în jurul orei 24:00, inculpatul, împreună cu 3 martori, se întorceau spre casă cu un autoturism marca Opel. Inculpatul, împreună cu cei trei martori, toţi aflaţi sub influenţa băuturilor alcoolice, au coborât la Spitalul Municipal Paşcani, ca să primească îngrijiri medicale, întrucât unul dintre cei 4 avea o plagă tăiată la gamba piciorului drept. După ce au coborât din autoturism, inculpatul și cei ce-l însoţeau au fost abordați de un agent de pază al spitalului, care i-a avertizat că în unitatea de primire urgențe nu se permite accesul tuturor persoanelor”, au afirmat anchetatorii ieşeni.

Aceştia au spus că individul care se tăiase lovise cu piciorul un geam al unui imobil.

„Dacă nu îmi salvaţi prietenul, vă omor pe toți!”

Petrică Amariei l-a condus pe amicul rănit în incinta spitalului și i-a solicitat personalului medical să-i acorde îngrijiri medicale.

„Între timp, inculpatul a ignorat regulile de acces în spital ce i-au fost aduse la cunoștință de către agent și a intrat în incinta unității spitalicești, unde a provocat scandal, a adresat injurii și a țipat la personalul medical, solicitând ca amicul lui să primească îngrijiri medicale cât mai rapid. „Dacă nu îmi salvaţi prietenul, vă omor pe toți!”, a strigat inculpatul. În continuare, deși personalul medical acorda îngrijiri medicale amicului său, inculpatul a continuat să provoace scandal”, au menţionat oamenii legii.

În cele din urmă, la faţa locului au fost chemaţi poliţiştii. Individul a devenit agresiv şi faţă de poliţişti, simulând de mai multe ori că-l va lovi cu capul și pumnul în zona feței pe unul dintre agenţi. În cursul urmăririi penale, Petrică Amariei s-a prevalat de dreptul la tăcere.

În cursul judecăţii, ieşeanul a negat comiterea faptei, susţinând că, în seara respectivă, nu ar fi provocat scandal în incinta spitalului, ci a avut doar o discuţie cu un agent de Poliţie, el recunoscând ulterior ultrajul faţă de acesta.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.