Bărbatul mutilat de urs operat timp de 7 ore la Spitalul Spiridon. Medic: „Reconstruim fața”

3135
victima preluata de Salvamont Vatra Dornei-
victima preluata de Salvamont Vatra Dornei-

@ Unul dintre cei trei bărbați atacați de urs aseara la Panaci in județul Suceava a fost adus in aceasta dimineata la Spitalul Sfântul Spiridon, fiind supus unor intervenții chirurgicale care au durat 7 ore @ Asta deoarece medicii au facut tot posibilul pentru a-i reconstrui fața, mutilata de mușcaturile ursului

Bărbatul mutilat de urs aseara la Panaci in judetul Suceava a fost supus unor interventii chirurgicale care au durat cel putin 7 ore la Spitalul Sfântul Spiridon, au transmis reprezentantii unitatii medicale. Interventia a fost complexa deoarece s-a încercat reconstruirea feței. Acesta a fost mușcat de față, de cap, de mâini și de abdomen. „Pacientul a ajuns in cursul dimineții ora 5.00 cu multiple plăgi mușcate de urs la nivelul feței, la nivelul capului, abdomenului si membrelor superioare. Operatia este in desfașurare, specialisti spitalului si cei de la UMF incearca sa obtina reconstructia la nivelul feței. Este o operatie ce presupune o complexitate ridicata. Pacientul este stabil din punct de vedere hemodinamic”, a spus Ovidiu Popa, purtatorul de cuvant al SMURD Iasi.

 

Trei bărbați au fost atacați de urs aseara la Panaci in județul Suceava. Salvamont Vatra Dornei a transmis ca atacul a avut loc in zona Drăgoiasa-Poiana Boilor. Cei trei barbati s-au dus spre urs cu batele pentru a salva o vacă pe care animalul o luase de pe o pașune. Unul dintre cei trei bărbați a murit in urma ranilor suferite , un al doilea a reușit sa fuga si sa sune la 112 iar cel de-al treilea a fost operat astazi la Spitalul Sfântul Spiridon din Iași. Autoritatile au apelat la Salvamont Vatra Dornei pentru a recupera victimele.

Constantin MAZILU

 

 

 

 

 

 

 

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.