Metoda unică de plată până la 50 de rate fixe pentru un apartament în ansamblul rezidențial DIMINEȚII Iași

302
COPERTA HERITAGE METODA DE ACHITARE
COPERTA HERITAGE METODA DE ACHITARE

Pentru cei mai mulți dintre noi achiziționarea propriului apartament este cel mai mare vis. De foarte multe ori, acest vis este amânat sau se lasă așteptat prin faptul că nu dispunem de sumele necesare pentru achitarea locuinței. Există și situații în care am dori să achităm în rate un apartament care este conform cu ceea ce ne dorim, însă condițiile de plată în rate nu sunt deloc convenabile. Ansamblul rezidențial DIMINEȚII Iași pune la dispoziție condiții foarte atractive pentru achiziționarea unui apartament, cu plata până la 50 de rate lunare fixe, cu 0% dobândă, fără implicarea băncii, direct de la dezvoltatorul imobiliar. 

Condiții avantajoase de plată direct de la dezvoltator

Ansamblul rezidențial DIMINEȚII este cel mai nou proiect imobiliar marca Inamstro în Iași, care și-a deschis vânzările și propune viitorilor rezidenți condiții de trai adecvate secolului 21. În același timp, toți cei interesați să investească într-un proiect de regenerare urbană ce se încadrează în standardele zilelor noastre, o pot face în condiții avantajoase de plată. Persoanele interesate de achiziționarea unui apartament în acest ansamblu rezidențial pot să achite costul apartamentului în până la 50 de rate lunare fixe. Mai mult decât atât, vorbim despre rate cu dobândă 0 (zero). Cu alte cuvinte, odată ce ai ales să investești într-un apartament în acest proiect, vei știi exact care sunt costurile pentru achitarea apartamentului prin prisma celor 50 de rate fixe fără dobândă. Metoda unică de achitare este foarte avantajoasă prin faptul că nu presupune implicarea băncii. Toți cei interesați de achiziționarea unui apartament modern, excelent poziționat în Iași se vor putea baza pe sursa de finanțare oferită de către dezvoltatorul imobiliar pe parcursul construcției. 

COPERTA HERITAGE METODA DE ACHITARE
COPERTA HERITAGE METODA DE ACHITARE

O astfel de metodă unică de plată pentru oricare dintre apartamentele din ansamblul rezidențial DIMINEȚII oferă flexibilitate, siguranță în privința costurilor finale și liniște cu privire la faptul că ratele lunare nu vor crește de la an la an. În consecință, toți cei care își doresc să se bucure de confortul apartamentelor moderne și locația unică a ansamblului DIMINEȚII, vor putea să-și facă o estimare pe termen lung a costurilor cu o investiția fiabilă într-o locuință modernă.

Poți achiziționa direct de la dezvoltatorul imobiliar un apartament adecvat nevoilor tale și bugetului avut la dispoziție, având în vedere că există apartamente confortabile de 1, 2 și 3 camere cu suprafețe de la 43.64 mp până la 91.53 mp.

DIMINEȚII – confort și facilități urbane în armonie cu natura

DIMINEȚII propune viitorilor rezidenți o locație aflată chiar la poalele Dealului Cetățuia și în apropierea a două mănăstiri care sunt parte a Patrimoniului Cultural al României, și anume mănăstirile Frumoasa și Cetățuia. Facilitățile noului complex de apartamente și accesul la o multitudine de facilități urbane conferă atractivitate.

Mai mult decât atât, ansamblul rezidențial DIMINEȚII punctează la capitolul materialelor de construcții prin calitatea superioară a acestora, oferind confort, eficiență termică și energetică, izolare fonică la standarde ridicate, dar și rezistență ridicată în eventualitatea unor fenomene seismice sau a unor incendii. Alege să te bucuri în fiecare zi de armonia și liniștea mediului înconjurător în noul ansamblu rezidențial DIMINEȚII by INAMSTRO. Tot ceea ce trebuie să faci este să contactezi managerul de vânzări pentru mai multe detalii și pentru a beneficia de o ofertă personalizată. Apelează numărul de telefon 

+40 33 222 80 57 sau te așteptăm la noul oficiu de vânzări deschis pe Str. Dimineții nr. 32.

 

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.