Accident mortal, pe o stradă din Iaşi! Şoferiţa acuzată de impactul devastator a fost achitată! (EXCLUSIV)

6677
Accident
Accident rutier

@ După un accident rutier mortal ce a avut loc pe o stradă din Iaşi, o femeie a scăpat de acuzaţie @ Astfel, magistraţii din cadrul Judecătoriei Iaşi au achitat-o ieri pe Oana Luminiţa Mustiaţă (fostă Sava) @ Aceasta fusese trimisă în judecată de procurori sub acuzaţia de ucidere din culpă

În urma unui accident rutier mortal ce a avut loc pe o stradă din Iaşi, o femeie a scăpat de acuzaţie. Aşadar, ieri, magistraţii din cadrul Judecătoriei Iaşi au achitat-o pe Oana Luminiţa Mustiaţă (fostă Sava).

„Instanţa o achită pe inculpata Oana Luminiţa Mustiaţă (Sava), trimisă în judecată pentru infracţiunea de ucidere din culpă, pentru că fapta nu a fost săvârşită cu vinovăţia prevăzută de lege. Lasă nesoluţionate acţiunile civile”, au afirmat judecătorii ieşeni.

Oana Luminiţa Mustiaţă, acuzată de ucidere din culpă

Demn de remarcat este faptul că sentinţa nu e definitivă, aceasta urmând, cel mai probabil, a fi contestată. Procesul Oanei Luminiţa Mustiaţă a început pe data de 1 iulie 2021.

Procurorii din cadrul Parchetului de pe lângă Judecătoria Iaşi au trimis-o în judecată sub acuzaţia de ucidere din culpă. Conform anchetatorilor, în urmă cu mai bine de un an, ieşeanca a condus un autoturism ce a fost implicat într0un accident rutier mortal. Oamenii legii au spus că femeia aflată la volan ar fi dat cu maşina peste o persoană ce traversa strada în mod regulamentar, pe trecerea pentru pietoni.

Medicii ieşeni nu au mai putut face nimic pentru victimă

La scurt timp de la producerea impactului, accidentul rutier a fost sesizat autorităţilor ieşene printr-un apel la numărul unic pentru situaţii de urgenţă 112. La faţa locului a ajuns la scurt timp un echipaj din cadrul Serviciului de Ambulanţă Judeţean Iaşi, însă medicii nu au mai putut face nimic pentru victimă, decât să declare decesul.

Mai apoi, anchetatorii au chemat-o la audieri pe Oana Luminiţa Mustiaţă. Ulterior, oamenii legii au trimis-o în judecată pe şoferiţă sub acuzaţia amintită. Totuşi, magistraţii din cadrul Judecătoriei Iaşi au considerat că şoferiţa este nevinovată şi au dispus achitarea acesteia. Urmează ca judecătorii ieşeni să explice în motivare de ce au considerat că trebuie să emită o astfel de sentinţă.

 

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.