Membrul Baroului Iaşi acuzat de crimă vrea să-şi practice meseria de avocat! Uite ce răspuns a primit de la judecători! FOTO

434
Avocatul ieşean Sebastian Felecanu, într-o încăpere, cu o ţigară aprinsă în mână
Avocatul ieşean Sebastian Felecanu, acuzat de omor

@ Membrul Baroului Iaşi acuzat de crimă vrea să-şi practice meseria de avocat @ Totuşi, ieri, judecătorii din cadrul Curţii de Apel Iaşi au respins această solicitare @ De asemenea, avocatul ieşean a cerut acordul de a merge la cumpărături în Carrefour

Membrul Baroului Iaşi acuzat de crimă vrea să-şi practice meseria de avocat! Totuşi, ieri, judecătorii din cadrul Curţii de Apel Iaşi au respins această solicitare! De asemenea, avocatul ieşean Sebastian Felecanu a cerut acordul de a merge la cumpărături în Carrefour!

„Instanţa mentine măsura arestului la domiciliu a inculpatului Felecanu Sebastian. Modifică continutul obligatiei impusă inculpatului, de a nu comunica cu martorii si expertii din cauză, în sensul înlăturării acestei obligatii în raport de martorul Felecanu Narcis Georgian si expertul criminalist Dumitrescu Cristian, persoane cu care inculpatul are dreptul să comunice.

Respinge cererea formulată de inculpat, referitoare la acordarea permisiunii de a părăsi domiciliul pentru prezentarea la sediul Cabinetului de avocat Felecanu Sebastian, în vederea exercitării dreptului la muncă, de luni până vineri, între orele 8.30 şi 16.30 si pentru efectuarea de cumpărături la magazinul Carrefour din incinta Halei Centrale, în zilele de miercuri si duminică a fiecărei săptămâni”, au afirmat ieri magistratii ieseni.

Membrul Baroului Iaşi, acuzat de crimă!

De remarcat este faptul ca decizia luata ieri nu e definitiva, aceasta putand fi contestata. Amintim ca, în septembrie 2022, procurorii din cadrul Parchetului de pe lângă Curtea de Apel Iaşi l-au trimis în judecată pe Felecanu, pentru omor calificat. În cadrul dosarului, trei rude ale victimei s-au constituit părţi civile.

Pe 19 iunie 2021, avocata Monica Cioată, în vârstă de 26 de ani, a căzut de la fereastra apartamentului situat la etajul 6 din zona Târgu Cucu din Iași, locuinţă ce îi aparţine lui Sebastian Felecanu. Inițial s-a luat în calcul că tânăra avocată s-ar fi sinucis. Cazul a fost preluat de către procurorii de la Parchetul de pe lângă Curtea de Apel Iași.

După un an de la incident, avocatul Sebastian Felecanu, cel care avea o relație cu victima și care se afla în acea noapte în același apartament, a fost pus sub acuzare pentru crimă. Oamenii legii au pus cap la cap mai multe informații din care a rezultat implicarea avocatului ieşean în producerea tragediei.

O moarte violentă

Specialiştii au stabilit că, înainte de a fi aruncată pe geam, victima ar fi fost adusă în stare de inconștiență, iar Monica Cioată ar fi fost târâtă până la fereastra bucătăriei, de unde ar fi fost aruncată. Sebastian Felecanu a refuzat să dea declaraţii în faţa procurorilor după ce a fost reţinut.

Avocatul ieşean a refuzat să se supună unui test poligraf (detectorul de minciuni – n.r.). De asemenea, iniţial, el a refuzat să îi fie examinat corpul. Mai apoi, avocatul acuzat de omor a ajuns în arest, iar, de atunci, ieşeanul tot încearcă să iasă, susţinând că ar fi nevinovat. De asemenea, pe 16 noiembrie 2022, avocatul ieşean s-a căsătorit după gratii cu o studentă la Drept din Vaslui.

 

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.