Avocată din Iași bătută crunt de fostul soț. Bărbatul s-a ales cu ‘’brățară’’ de la judecători

2219
avocata Simona S.
avocata Simona S.

@ O cunoscută avocată din Iași a fost agresată de fostul său soț înainte de Crăciun @ Femeia a depus plângere pentru agresiune @ Judecătorii au emis un ordin de protecție împotriva agresorului pe nume Sebastian Cozma

Clipe de coșmar pentru o cunoscută avocată din Iași care a văzut moartea cu ochii chiar înainte de Crăciun. Pe data de 18 decembrie, fostul soț, juristul Sebastian Cozma i-a făcut o vizită în locuință și după o mică dispută verbală a început să o lovească. Sebastian Cozma a mers până acolo încât a și strâns-o de gât pe fosta sa soție, avocat Simona S. în vârstă de 58 de ani. Femeia s-a prezentat la Institutul de Medicină Legală care i-a eliberat un certificat cu un număr semnificativ de zile de îngrijiri medicale. Ulterior, aceasta a depus plângere penală pentru agresiune. ‘’La data de 18 decembrie 2023, în jurul orei 22:00, la sediul Secției nr. 5 Poliție Iași s-a prezentat o femeie, de 58 de ani, care a relatat organelor de poliție că fostul soț a agresat-o fizic și a amenințat-o. La momentul respectiv, față de acesta a fost emis un ordin de protecție provizoriu pe o perioadă de 5 zile, ulterior instanța a emis un ordin de protecție față de acesta. Polițiștii s-au sesizat din oficiu cu privire la săvârșirea infracțiunii de ,,violență în familie”, urmând a dispune măsuri legale’’, ne-a transmis IPJ Iași prin intermediul purtătorului de cuvânt.

Fostul soț are acum brățară la picior

Ulterior și procurorii ieșeni au cerut instanței emiterea unui ordin de protecție. Judecătorii au emis în acest caz un ordin de protecție pentru 6 luni iar lui Sebastian Cozma i-a fost montată o brățară de monitorizare la piciorul drept. În cazul în care se va apropia de victima sa, polițiștii vor ști deoarece mișcările sale sunt monitorizate cu ajutorul dispozitivului montat la picior.

Doliu la Baroul Iași. O tânără avocata a încetat din viată

Constantin MAZILU

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.