O familie mulge o primărie. Posturi călduțe pentru fiul și nora edilului

5124
Andreia, Ioan si Alexandru Lazar
Andreia, Ioan si Alexandru Lazar

@ Primăria Lespezi a trecut pe ”persoană fizică” @ Băiatul primarului Ioan Lazăr, Alexandru Lazăr a fost angajat la primărie pe un post de consilier asistent @ Soția lui Alexandru Lazăr, Andreia Delia Lazăr a fost angajată la GAL Siret – Moldova, entitate înființată și finanțată printre altele de Primăria comunei Lespezi @ Alexandru Lazăr a fost dat afară din Poliție după ce s-a îmbătat într-un club și a început să faca scandal iar când au venit colegii să-l calmeze, a sărit la bătaie @ „Ce băiatul meu nu are voie să muncească? Nora mea lucrează la GAL încă de la început. Vedeți că acolo este altcineva manager”, a spus telefonic, primarul Ioan Lazăr

Primăria comunei Lespezi, județul Iași, moșia primarului Ioan Lazăr. Unii vor spune că nu vorbim despre o noutate având în vedere că într-o ediție anterioară in artcole precum „Un procuror DNA si-a prins urechile în afacerile din Primăria Lespezi. A citit și a dat mai departe”, am arătat că Ioan Lazăr s-a îmbogățit cu aportul lui Antonel Adomnicăi, afaceristul care de-a lungul timpului a derulat contracte de ordinul miliardelor cu Primăria comunei Lespezi. Problema este că, Ioan Lazăr nu se oprește, a considerat că și copiii lui trebuie să reușescă în viață tot pe spinarea cetățenilor comunei, adica pe niște posturi finanțate tot cu fonduri alocate de Primăria Lespezi, cu semnătura acestui primar. Ioan Lazăr a găsit posturi călduțe atât pentru fiul său, Alexandru Lazăr dat afară din poliție pentru comportament huliganic cât și pentru nora sa Andreia Lazăr. După ce a fost dat afară din Poliție, Alexandru Lazăr a fost angajat la Primăria Sirețel iar, destul de recent a „aterizat” pe un post de consilier asistent la primăria condusă de tatăl său. La Primăria Lespezi, Alexandru Lazăr are un salariu net de 3.500 lei pe lună.

Un post călduț și pentru soția fostului polițist

Și soția lui Alexandru Lazăr și-a găsit un post călduț sub aripa socrului său, primarul Ioan Lazăr. Astfel, chiar dacă s-a specializat in balneo-fizio-kinetoterapie și recuperare medicala la UMF Iași, Andreia Lazăr a fost angajată la GAL Siret Moldova pe un post de monitorizare a proiectelor derulate cu finanțare europeană. Acestă entitate a fost înființată cu aportul financiar și uman al primariilor comunelor Lezpezi, Ceplenița, Cotnari, Hărmănești, Lespezi, Todirești, Vânători și Valea Seacă cu scopul de obține fonduri europene. Ioan Lazăr a fost președintele asociației care a stat la baza înființării acestui GAL. Andreia Lazăr lucrează la GAL Siret – Moldova imediat după ce a fost înființată această entitate. În plus, GAL Siret-Moldova este finanțat de primăriile care l-au înființat. Adica, leafa Andreiei Lazăr este plătită tot cu fonduri aprobate cu semnătura lui Ioan Lazăr. „Băiatul meu nu are voie să muncescă? Fiul meu nu este în subordinea mea la primărie. Nora mea lucrează la GAL încă de la început. Eu nu mai sunt președinte la GAL iar manager este altcineva”, a spus Ioan Lazăr.

Constantin MAZILU

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.