Cele mai populare jocuri de noroc ce implică zaruri

179
jocuri-de-noroc-zaruri
jocuri-de-noroc-zaruri

Categoriile de jocuri de noroc sunt atât de multe încât ar fi practic imposibil să fii expert la fiecare joc din cazino. Dar pentru că există foarte mult interes pentru o anumită categorie de jocuri, vom încerca să vorbim cât mai mult despre ele. Acestea sunt jocurile cu zaruri și știm că sigur ai jucat cel puțin o dată câteva runde de Craps. Cu toate aceste, jocurile cu zaruri sunt mai multe, iar astăzi vei afla câteva informații despre cele mai populare jocuri de noroc cu zaruri.

Craps

Pentru că este cel mai popular dintre ele și pentru că a ajuns să concureze la celebritate cu gama de sloturi online, vom dedica aceste prime paragrafe jocului de Craps. După cum probabil știi deja, jocul de Craps este unul dintre cele mai apreciate jocuri de masă live din cazinourile fizice. Pe cât de mult succes a avut în cazino, pe atât de mult succes arată că are și pe platformele online cu foarte mulți jucători și unde comunitățile sunt atât de mari încât nu vei reuși să te întâlnești cu un joc care nu are succes. Dacă nu ar avea succes, nu ar mai fi recomandat de către algoritmul platformei de pariere online. Așadar, jocul de Craps este jucat la mesele speciale de Craps unde fiecare zonă a mesei reprezintă posibilitatea de a plasa un pariu diferit. Dacă ești începător, vei observa cum jocul devine din ce în ce mai dificil pentru că ai destul de multe lucruri de memorat. Mai mult decât atât, dacă vei juca offline, atmosfera este destul de aprinsă și gălăgioasă pentru că la aceste mese au loc cele mai tari petreceri pe bani. Jucătorii care se implică de obicei în runde lungi de Craps sunt foarte sociabili și de cele mai multe ori nu țin cont de câștiguri sau pierderi.Dacă ești unul dintre cei care își dorește să câștige foarte mulți bani la jocul de Craps, va trebui să fii atent la pariuri și la modul în care te poți folosi de acestea pentru a paria împotriva șanselor celorlalți. Unii jucători pot plasa chiar pariul opus de al tău, iar asta poate crea divergențe de câștiguri.

Sic Bo

sic-bo
sic-bo

Sic Bo este un joc de cazino despre care nu auzim foarte multe în comunitate de cazino din România, dar vei fi surprins să afli că foarte multe cazinouri din România oferă posibilitatea de a paria la acest joc. Sic Bo nu este specific țării noastre, jocul provine de pe teritoriul Asiei unde este foarte cunoscut și jucat în fiecare zi. Jocul a fost preluat de cazinourile fizice din America în jurul anilor 1980, iar la momentul tranziției, puteai găsi acest joc pentru bani reali în majoritatea cazinourilor. Evident că un astfel de joc foarte popular pe teritoriul Asiei nu avea cum să aibă atât de mult succes și în America. Sic Bo este un joc foarte asemănător cu jocul de Craps. Principiul este foarte asemănător deoarece jucătorii pot plasa pariuri pe numerele zarurilor după fiecare aruncare. O diferență importantă dintre cele două jocuri este dată faptul că în jocul de Craps aveai doar 2 zaruri, iar în Sic Bo vei juca folosind 3 zaruri. Pariurile sunt mai simple în Sic Bo, jocul de Craps fiind mai complicat datorită unei colecții mai mari de pariuri. Dacă vrei să încerci ceva diferit, dar totuși asemănător jocului de Craps, încearcă Sic Bo!

Klondike

Dacă ești cât de cât informat, vei crede că vorbim despre un brand cunoscut de înghețată. În realitate, Klondike este chiar un joc de noroc unde zarurile sunt cele care dictează câștigătorii. Așadar, haide să aflăm împreună care sunt regulile principale ale acestui joc. Pentru început, trebuie să te pregătești deoarece Klondike este o combinație foarte plăcută dintre jocurile de Poker, Blackjack și Craps, toate unite într-un ansamblu distractiv și care poate să îți aducă și niște bani. Obiectivul principal atunci când te joci Klondike este ca în prima fază să poți avea o combinație de zaruri mai bună decât cea a bankerului sau a dealerului. Modul prin care cazinoul își câștigă șansele la acest joc este printr-o simplă regulă. Dacă vei termina la egalitate cu bankerul, vei pierde. Fiecare jucător primește o singură aruncare de zaruri în fiecare rundă, deci ar trebui să profiți la maxim de fiecare aruncare.

Banca Francesa

banca-francesca
banca-francesca

Am vorbit despre Klondike și despre modul în care acest joc este o combinație de mai multe jocuri. Ceea ce nu știm însă este că și Banca Francesa arată foarte similar cu un joc de Baccar pe care va trebui să îl joci folosind zaruri. Va trebui să plasezi pariuri pe una dintre posibilele combinații realizate cu cele trei zaruri. Dacă vei ghici care este combinația pe care o va nimeri dealerul, vei fi câștigător. La fel ca și în jocul de Baccarat, ai doar 3 pariuri fiecare oferind recompense mai mari în funcție de dificultate.

Concluzie

Data viitoare când jocul de Craps nu mai poate să îți ofere aceeași adrenalină, ar fi cazul să încerci și alte jocuri care fie nu sunt atât de populare, fie au fost împrumutate din culturi diferite culturi occidentale. Nu strică niciodată să încerci o altă metodă prin care să generezi câștiguri. Mult noroc! Nu uita că în cazino mergi mereu pentru a te distra și nu pentru a câștiga bani să te îmbogățești.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.