„Ţeapă” cu tâmplărie, la Iaşi! Om de afaceri, pedepsit după întreg scandalul (EXCLUSIV)

655
limite-bani
limite-bani

@ Un om de afaceri din Iași a fost pedepsit după o „țeapă” cu tâmplărie din profile PVC şi aluminiu @ Magistraţii din cadrul Judecătoriei Iași l-au condamnat ieri pe Vasile Adi Sirițeanu, pentru înșelăciune și înșelăciune în formă continuată @ Anchetatorii spun că ieșeanul ar fi creat o pagubă de zeci de mii de lei

Un om de afaceri din Iași a fost pedepsit după o „țeapă” cu tâmplărie din profile PVC şi aluminiu. Astfel, ieri, magistraţii din cadrul Judecătoriei Iași l-au condamnat ieri pe Vasile Adi Sirițeanu, pentru înșelăciune și înșelăciune în formă continuată.

„Instanţa îl condamnă pe inculpatul Vasile Adi Siriţeanu la pedeapsa de 2 ani şi 6 luni de închisoare, cu suspendare, pentru săvârşirea infracţiunilor de înşelăciune în formă continuată şi de înşelăciune. Inculpatul va presta o muncă neremunerată în folosul comunităţii la una dintre instituţiile din cadrul Primăriei Municipiului Iaşi sau în cadrul Consiliului Local Iaşi, pe o perioadă de 60 de zile”, au spus judecătorii ieşeni. Mai mult, omul de afaceri a fost obligat la plata unor despăgubiri în valoare totală de 32.100 de lei.

„Ţeapă” cu tâmplărie, la Iaşi!

Demn de remarcat este faptul că sentinţa nu e definitivă, aceasta putând fi contestată. Procesul omului de afaceri ieşean a început pe data de 24 februarie 2022. Asta, după ce Vasile Adi Siriţeanu a fost reţinut pe 4 ianuarie 2022. Oamenii legii au spus că ieșeanul Vasile Adi Sirițeanu (50 de ani) a intrat în vizorul lor în urmă cu 3 ani.

„În intervalul octombrie 2019-septembrie 2020, inculpatul V.A.S. s-a prevalat de calitatea de administrator al unei societăţi radiate din Registrul Comerţului din 18 martie 2019 şi a folosit mijloace frauduloase pentru a încheia contracte de prestări servicii cu 4 persoane vătămate, constând în executarea și montarea de tâmplărie din profile PVC şi aluminiu, fără a executa şi monta lucrările l-a care s-a obligat, inducându-le pe acestea în eroare, în scopul obţinerii în mod ilicit a unor sume de bani şi cauzând un prejudiciu material totalizând suma de 18.100 de lei”, au declarat reprezentanţii Parchetului de pe lângă Judecătoria Iași.

Omul de afaceri ieşean ar fi luat un avans de 14.000 de lei

Procurorii au mai spus că, pe 16 septembrie 2021, prevalându-se de calitatea de administrator al aceleiaşi societăţi radiate, ieșeanul Vasile Adi Sirițeanu ar fi indus în eroare o altă persoană vătămată.

„Cu aceasta din urmă, inculpatul a încheiat un contract de prestări servicii pentru executarea și montarea de ferestre și uși tâmplărie PVC, încasând în avans suma de 14.000 de lei, fără a executa şi monta lucrările la care s-a obligat pe baza contractului”, au încheiat oamenii legii.

 

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.