Mii de bărbaţi au trecut prin patul lor! Cele două tinere le-au sucit minţile ieşenilor! (EXCLUSIV)

1848
Tanara care sta pe o strada
Tanara care sta pe o strada

@ Mii de bărbaţi au trecut prin patul lor: cele două tinere le-au sucit minţile ieşenilor @ După ce a intrat Poliţia pe fir, „peştele” celor două a fost pedepsit @ Astfel, judecătorii din cadrul Tribunalului Iaşi l-au condamnat recent pe Armand Teodorescu la o pedeapsă rezultantă de 5 ani şi 6 luni de puşcărie, pentru trafic de minori şi trafic de persoane

Mii de bărbaţi au trecut prin patul lor: cele două tinere le-au sucit minţile ieşenilor! După ce a intrat Poliţia pe fir, „peştele” celor două a fost pedepsit. Aşadar, judecătorii din cadrul Tribunalului Iaşi l-au condamnat recent pe Armand Teodorescu la o pedeapsă rezultantă de 5 ani şi 6 luni de puşcărie, pentru trafic de minori şi trafic de persoane.

„Instanţa constată că persoanele vătămate nu s-au constituit părţi civile în procesul penal. Dispune confiscarea de la inculpatul Armand Teodorescu a sumei de 50.000 de lei, dobândită în urma comiterii infracţiunii de trafic de minori în dauna persoanei vătămate C.M.B., respectiv a sumei de 20.000 de lei, dobândită în urma comiterii infracţiunii de trafic de persoane în dauna persoanei vătămate T.Ş.D.”, au afirmat judecătorii ieşeni. Demn de remarcat este faptul că sentinţa nu e definitivă, aceasta putând fi contestată.

Mii de bărbaţi au trecut prin patul lor!

Acest proces al lui Armand Teodorescu a început pe data de 3 august 2022. Procurorii ieşeni l-au trimis în judecată sub acuzaţiile amintite.

„În octombrie 2021, inculpatul a recrutat-o prin inducere în eroare și profitând de starea de vădită vulnerabilitate în care se afla (vârstă fragedă, lipsuri materiale, alienare familială) pe persoana vătămată, în vârstă de 17 ani, a primit-o în apartamente închiriate în regim hotelier în municipiul Iaşi și a transportat-o în municipiul Iaşi, până în ianuarie 2022, în scopul exploatării prin obligare la practicarea prostituției.

De asemenea, în februarie 2022, acesta a recrutat-o pe persoana vătămată prin inducere în eroare, spunându-i că va avea grijă de ea și a primit-o în locații închiriate în municipiul Iaşi, unde a exploatat-o prin obligare la practicarea prostituției până pe 14 martie 2022″, au spus anchetatorii ieşeni. Conform acestora, fetele aveau câte 7-8 clienţi pe zi.

 

Anunţuri la „Matrimoniale” şi tarife de câteva sute de lei

 

Astfel cum reiese din declaraţia dată în cursul urmăririi penale de către o persoană vătămată, aceasta l-a cunoscut pe Armand Teodorescu în anul 2019, prin intermediul unor prieteni, aflând despre el că fusese eliberat recent din penitenciar. Ea a păstrat legătura cu individul, însă nu au avut o relație apropiată deoarece ea avea atunci o relație cu un alt băiat.

Ulterior, ei au reluat legătura şi fata a fost de acord să practice prostituţia sub protecţia individului. Într-un apartament din municipiul Iaşi, persoana vătămată a cunoscut-o pe iubita individului, în vârstă de 16 ani. Cele două au practicat prostituţia, iar, în perioada respectivă, individul a locuit împreună cu ele și le asigura protecția.

„Părţile vătămate aveau tarife asemănătoare pentru actele sexuale practicate cu clienții, respectiv 150 de lei finalizarea și 300 de lei/oră, iar, pentru deplasări la domiciliul clientului, cereau 250 de lei/finalizare și 400 de lei/oră. De obicei, cele două aveau o medie de 7-8 clienți pe zi și câștigau în jur de 1.000 de lei fiecare pe zi. Cele două plăteau împreună chiria pentru apartamentele în care practicau prostituţia, anume suma de aproximativ 170 de lei/zi, iar inculpatul nu contribuia cu nimic la cheltuielile zilnice, ci se întreţinea din sumele obţinute din exploatarea victimelor sale, fără a munci şi fără a obţine alte venituri”, au subliniat anchetatorii.

La termenul de judecată din 1 noiembrie 2022, ieşeanul a declarat că recunoaşte în totalitate comiterea faptelor pentru care s-a dispus trimiterea sa în judecată, astfel cum au fost descrise în rechizitoriu, nu contestă probele administrate în cursul urmăririi penale şi solicită ca judecata să aibă loc în baza acestor probe şi a înscrisurilor depuse la dosar.

 

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.