Gavrila si-a lansat campania la primarie fara sa sufle o vorba despre Chirica

802
Camelia Gavrila
Camelia Gavrila

@ Deputatul Camelia Gavrila si-a lansat astazi candidatura pentru Primaria Iasi din partea PSD @ Gavrila nu a uitat ca a devenit deputat PSD fiind inclusa pe listele de candidati de Mihai Chirica care era presedintele PSD Iasi in urma cu 4 ani @ De aceea in discursul sau de jumatate de ora Camelia Gavrila nu a rostit deloc numele lui Mihai Chirica evitand sa-l critice direct @ In plus, pe listele de candidati ai PSD pentru viitorul Consiliu Local se afla Bogdan Crucianu si Mihai Gavril doi alesi ai PSD care au votat de multe ori la comanda lui Chirica planurile urbanistice scandaloase propuse de acesta

Sa facem campanie pentru PSD dar sa nu-l suparam prea tare pe Chirica. Cam aste este concluzia care se putea desprinde din discursul de lansare a candidaturii la Primaria Iasi rostit astazi pe terasa Restaurantului Ciric de deputatul PSD Camelia Gavrila candidatul PSD Iasi. De altfel, discursul acesteia poate fi gasit pe retelele de socializare. Gavrila nu a uitat ca devenit deputat PSD fiind inclusa pe listele de candidati de Mihai Chirica care era presedintele PSD Iasi in urma cu 4 ani si de aceea nu a rostit niciodata numele actualului primar desi discursul sau s-a vrut a fi unul critic la adresa ”actualei administratii”. De altfel si cand a atins cea mai grava problema a Iasului si anume faptul ca Mafia Imobiliara a pus stapanire pe oras cu complicitatea primariei Gavrila si-a ales cu atentie cuvintele sa nu supere vorbind doar despre o ”dezvoltare imobiliara extrem de incorecta la limita legalitatii sau uneori sfidand aceste reguli ale legalitati”. Mai departe dorind sa fie ceva mai severa in legatura cu aceasta problema Gavrila a vorbit despre ”obsesia ingrozitoare a acestei administratii de a face dezvoltari imobiliare si de a da cu nonsalanta avize de constructii in zone extrem de discutabile impotriva vointei cetatenilor o remarcam peste tot” fara sa pronunte numele lui Chirica in conditiile in care primarul este cel care elibereaza autorizatii de construire.

Doi candidati cumparati de Chirica

De altfel, pe listele de candidati ai PSD pentru Consiliul Local au fost inclusi si Bogdan Crucianu si Mihai Gavril doi alesi locali care au votat de multe ori la comanda lui Chirica planuri urbanistice scandaloase. Bogdan Crucianu este unul dintre beneficiarii de terenuri si autorizatii de la primarie iar Gavril a fost critic la adresa lui Chirica mai putin de doua luni in acest mandat, pana cand primarul i-a dat o sponsorizare pentru clubul sau de mini-fotbal. Cu toate acestea Gavrila sustine ca nu vrea sa continue blatul PSD – PNL din Consiliul Local. Din partea PSD mai candideza printre altii Elvira Rotundu (director Colegiul Negruzzi), Bogdan Balaniscu – om de afaceri fost director al OTIMMC Iasi, Ovidiu Laicu fostul director al Directiei Regionale de Drumuri si Poduri.

Constantin MAZILU

 

 

 

 

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.