Doctoriţa acuzată că ar fi hărţuit o judecătoare a fost achitată! Bătaie pe amorul unui ofiţer SRI (EXCLUSIV)

3121
Anna Maria Nastac
Anna Maria Nastac

@ Un medic a fost achitat la Iaşi după ce a fost acuzat de hărţuire @ Complicele său, ofiţer SRI, a avut aceeaşi soartă @ Iniţial, doctoriţa Anna Maria Nastac şi Valentin Trufanda fuseseră pedepsiţi pentru hărţuirea unei judecătoare

Un medic a fost achitat la Iaşi după ce a fost acuzat de hărţuire! Complicele său a avut aceeaşi soartă. Iniţial, doctoriţa Anna Maria Nastac şi Valentin Trufanda fuseseră pedepsiţi pentru hărţuirea unei judecătoare.

„Instanţa admite apelurile declarate de inculpaţi. Dispune achitarea inculpaţilor pe motiv că faptele nu sunt prevăzute de legea penală. Definitivă”, au precizat ieri judecătorii din cadrul Curţii de Apel Iaşi.

 

Doctoriţa acuzată că ar fi hărţuit o judecătoare a fost achitată

 

Iniţial, Anna Maria Nastac, medic stomatolog, a fost condamnată de Judecătoria Vaslui la o amendă penală de 14.333 de lei pentru savârșirea infracțiunii de hărțuire, iar complicele său, Valentin Trufanda, a fost condamnat la o amendă penală de 5.400 de lei.

Potrivit rechizitoriului, Anna Maria Nastac, medic stomatolog la Iași, a devenit geloasă în momentul în care a văzut că postările pe Facebook ale iubitului, ofiţer SRI, primesc „like-uri” și „inimoare” de la judecătoare. Din gelozie, Anna Maria Nastac ar fi început să-i trimită judecatoarei diverse mesaje, folosind un limbaj vulgar, pe messenger, dar și telefonic, potrivit anchetatorilor.

 

Căutată și la sediul Judecătoriei

 

Însoțită de complicele său, Anna Maria Nastac, ar fi mers şi la Judecătorie ca să ia legătura cu „rivala” sa, au spus oamenii legii.

„Am fost contactată la sfârșitul lunii iunie pe messenger Facebook de o persoană necunoscută care îmi reproșa că aș avea o relație cu numitul… Inculpata s-a interesat de membrii familiei mele, știa unde lucrez, m-a contactat la serviciu, i-am spus de fiecare dată că nu îl cunosc pe… blocam contul, inculpata continuând aceleași mesaje. Toate aceste mesaje, limbajul folosit, faptul că inculpata a luat legătura cu tatăl meu și s-a prezentat la instanță de două ori, însoțită, mi-a contactat familia mi-au produs o stare de temere”, a declarat judecătoarea.

 

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.