City-managerul Iasului se plimba cu seful de partid in timpul programului de lucru. Reactia primarului Chirica

1110
Movila si Eugen Tomac la plimbare
Movila si Eugen Tomac la plimbare

@ Petru Movila, city-managerul municipiului Iasi a fost filmat astazi din nou chiulind de la serviciu pentru a-si rezolva problemele personale @ Astazi la pranz, Movila a fost filmat in timp ce plimba prin oras cu Eugen Tomac autoproclamatul presedinte al PMP @ ‘’Domnul Movila este om politic, are si activitati politice dar trebuie sa respecte programul de lucru de la primarie’’, a spus primarul Mihai Chirica

City-managerul municipiului Iasi are o leafa de circa 23.000 euro lunar si program de lucru dupa cum vrea el. Activistul civiv Dan Stefan l-a filmat astazi pe Petru Movila in timp ce se plimba prin oras cu autoproclamatul sef al PML, Eugen Tomac. Se intampla in jurul pranzului cand Petru Movila trebuia sa fie la primaries a se ocupe de treburile orasului. ‘’Domnul Movila este om politic, are si activitati politice dar trebuie sa respecte programul de lucru de la primarie’’, a spus primarul Mihai Chirica.

Intr-o editie anterioara, am aratat ca in toamna anului trecut Movila a fost filmat tot in timpul programului in timp ce se plimba cu o femeie blonda.

City-managerul Movilă prins cu o blondă în timpul programului. Fosta amantă așteaptă pensia alimentara

 

Constantin MAZILU

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.