City-managerul Movilă prins cu o blondă în timpul programului. Fosta amantă așteaptă pensia alimentara

2810
Petru Movila si femeia care a coborat din masina
Petru Movila si femeia care a coborat din masina

@ Fostul deputat PMP, Petru Movilă, în prezent city-manager a fost filmat ieri de un activist civic în timp ce ducea cu mașina o femeie blondă, în timpul programului de lucru de la primărie @ Când au văzut ca sunt filmați, Movilă a oprit mașina iar blondina a coborat repede si a disparut printre case @ L-am intrebat telefonic pe Petru Movilă daca femeia este amanta lui și a negat @ În același timp, Petru Movilă se judeca pentru pensie alimentara cu fosta amanta Carmen Diaconu cu care are un copilaș, un băițel care va impini 3 anișori peste o lună

Fostul deputat Petru Movilă, în prezent city-manager are o nouă amantă? Aceasta este întrebarea care stă pe buzele tututor celor care au vizionat un film făcut ieri de activistul civic Dan Ștefan pe la ora 15.30. Circuland la ora respectiva prin oraș, Dan Ștefan a surprins la un moment dat, în trafic mașina lui Petru Movilă iar în dreapta șoferului se afla o femeie cu parul blond. Am atașat acestui articol filmul realizat de Dan Ștefan. Fiind city-manager al municipiului Iași, la ora respectivă Petru Movilă se afla în timpul programului de lucru. Când au văzut că mașina este urmărită, pe strada Săulescu, Movilă a oprit mașina marca Audi iar femeia a coborât. „Ia uitați ce face city-managerul Movilă în timpul programului de lucru de la primărie, plimbă o domniță blondă cu mașina”, a exclamat Dan Ștefan.
L-am contactat telefonic pe Petru Movilă și l-am întrebat daca ”domnița blondă” este noua lui amantă. „Nu este adevărat. Le revedere!”, a spus Petru Movilă.
Potrivit unor surse, blonda este o funcționară de la serviciul de urbanism de la Primăria municipiului Iași.

 

În proces cu fosta amantă pentru pensia alimentară

Căsătorit cu medicul Raluca Neagu din anul 2011, Petru Movilă nu este la prima abatere. Avocata Carmen Diaconu a fost amanta lui Movilă în urmă cu circa 4 ani iar din relația lor a rezultat un băiețel care peste o luna va împlini 3 anișori. Instanța a stabilit în urma unui test ADN că Movilă este tatăl copilului. Carmen Diaconu l-a dat în judecata pe Movila pentru pensia alimentara. Judecatoria Iași a stabilit ca Movila trebuie să-i achite femeii o șesime din venitul lunar dar acesta a formulaty apel impotriva sentintei (vezi aici).

City-managerul Movilă dat în judecată de amantă pentru pensie de întreținere

Constantin MAZILU

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.