Costel Alexe, președintele CJ Iași: Varianta ocolitoare Podu loaiei este o prioritate pentru PNL. Vrem să preluăm proiectul pentru urgentarea lui!

210
Costel Alexe discutii despre varianta ocolitoare Podu Iloaiei
Costel Alexe discutii despre varianta ocolitoare Podu Iloaiei

Președintele Consiliului Județean Iași, Costel Alexe, alături de secretarul de stat Irinel Ionel Scriosteanu și primarul Ioan Alexa au mers într-o nouă vizită de lucru la Podu Iloaiei. Obiectivul urmărit este unul clar: preluareade către CJ Iași a proiectului variantei ocolitoare a orașului Podu Iloeiei și urgentarea acestuia.

Ne dorim cu adevărat să preluăm proiectul variantei de ocolire a orașului Podu Iloaiei la Consiliul Județean Iași și să îl putem implementa. Așa cum am demonstrat cu Aeroportul, cu Spitalul pentru Copii, cu rețeaua de drumuri județene, Consiliul Județean are capacitatea administrativă de a duce la bun sfârșit un astfel de proiect. Am primit garanțiile că transferul se va face cât de curând și vom putea începe să construim centura la Podu Iloaiei, care este cea mai bună soluție pentru descongestionarea traficului până când va ajunge autostrada A8. Repet ce am tot spus cu fiecare ocazie: este inadmisibil ca DRDP Iași să nu fi fost în stare să recepționeze studiul de fezabilitate pentru proiectul centurii de la Podu Iloaiei după atâta amar de vreme. Astăzi, DRDP Iași, cu o conducere impusă de PSD Iași, este imaginea eșecului lamentabil care caracterizează filiala social democrată.”, a declarat Costel Alexe, președintele Consiliului Județean Iași.

 

La comanda PNL IASI

Executat de SC Hazard Media SRL

Cod mandatar financiar 21240015

 

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.