Marius Ostaficiuc: ”Alianța pentru Unirea Românilor pune preț pe marile investiții. Pașcaniul a fost unul dintre cei mai importanți poli industriali și trebuie să fie revigorat”

80
Vasile Pușcasu, Marius Ostaficiuc, George Simion-AUR la Pașcani
Vasile Pușcasu, Marius Ostaficiuc, George Simion-AUR la Pașcani

COMUNICAT DE PRESĂ

Alianța pentru Unirea Românilor pune preț pe marile investiții. AUR sprijină investitorii locali, cei care pun pe picioare economia românească.

George Simion, președintele Alianței pentru Unirea Românilor, împreună cu deputatulMarius Ostaficiuc, candidat la șefia Consiliului Județean Iași, și Tiberiu Dogaru, candidat la Primăria Pașcani, alături de reprezentanții AUR, au fost astăzi, 22 mai 2024, într-o vizită la companiaElectroputere VFU Pașcani. Electroputere VFU Pașcani este un bun exemplu de companie de succes, 100% românească, care reușeștesă fie competitivăpe o piață în care concurează direct cu coloși mondiali în domeniul producției și întreținerii vagoanelor. George Simion a evidențiat faptul că statul român trebuie să se implice mai mult în sprijinirea investițiilor naționale, în promovarea produselor românești și în susținerea obiectivelor care aduc plus valoare regiunilor țării.  ”Mi-aș dori mai multă susținere din partea statului român pentru tot ce e produs în România. Am venit la Pașcani cu Marius Ostaficiuc pentru a susține candidații AUR la Pașcani, pe domnul Tibediu Dogaru și pe ceilalți candidați la primăriile din comune. Îndemn românii să pună de cinci ori ștampila pe AUR la aceste alegeri comasate”, a spus George Simion, președintele Alianței pentru Unirea Românilor.

Marius Ostaficiuc, candidatul AUR la Consiliul Județean Iași, a arătat faptul că zona de vest a județului trebuie sprijinită mai mult pentru a fi transformată într-un pol de dezvoltare economică.

Zona Pașcani trebuie să fie revitalizată pentru a prezenta interes pentru investitori. Pășcănenii merită ca administrația locală să le fie mai aproape și să le apere interesele. Avem un proiect pentru construcția unui parc industrial de mari dimeniuni în zona Pașcani- Mircești, în proximitatea intersecției celor două autostrăzi, A7 și A8, platformă economică ce va duce la dezvoltarea unitară a județului. Vorbim de mii de locuri de muncă pentru locuitorii din cele 10-15 localități învecinate, de un potențial uriaș pentru întreaga zonă de vest a județului. Pașcaniul a fost unul dintre cei mai importanți poli industriali și trebuie să fie revigorat”, a transmis Marius Ostaficiuc, candidatul AUR la Consiliul Județean Iași.

Tiberiu Dogaru, candidatul AUR la Primăria municipiului Pașcani, a scos în evidență problemele cu care se confruntă locuitorii orașului și a evidnețiat soluțiile Alianței pentru al doilea centru urban al județului Iași.

Pășcănenii s-au săturat de un oraș în stagnare de atâția ani.Pășcănenii merită un municipiu orientat către noi oportunități. Alături de echipa AUR voi trece la implementarea unor proiecte care vor transforma radical municipiul Pașcani. Voi aveamereu ușa deschisă la primărie, voi căuta să ascult fiecare cetățean, pentru că problemele comunității se rezolvă doar împreună, nu cu uși închise și cu proiecte făcute doar pe hârtie. Alegerea de AUR pentru Pașcani este evidentă”, a spus Tiberiu Dogaru, candidatul AUR la Primăria municipiului Pașcani.

La comanda AUR Iași

Executat de SC Hazard Media SRL

Cod mandatar financiar 21240330

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.