Ea este domnişoara „executată” de judecători pentru trafic de droguri! „Mascaţii” au descoperit heroină şi canabis la percheziţii! GALERIE FOTO (EXCLUSIV)

891

@ Ea este domnişoara „executată” de judecători pentru trafic de droguri @ „Mascaţii” au descoperit heroină şi canabis la percheziţii @ În urma anchetei efectuate, ieri, judecătorii din cadrul Tribunalului Iaşi au condamnat-o pe Nicoleta Bianca Haidu la 3 ani de închisoare, pentru trafic de droguri de mare risc în formă continuată @ În acelaşi dosar, Marian Ciobotariu a primit o pedeapsă de 2 ani şi 10 luni de închisoare, în vreme ce Remus Tănase a fost condamnat la 5 ani şi o lună de puşcărie

Ea este domnişoara „executată” de judecători pentru trafic de droguri! „Mascaţii” au descoperit heroină şi canabis la percheziţii! Astfel, în urma anchetei efectuate, ieri, judecătorii din cadrul Tribunalului Iaşi au condamnat-o pe Nicoleta Bianca Haidu la 3 ani de închisoare, pentru trafic de droguri de mare risc în formă continuată.

În acelaşi dosar, Marian Ciobotariu a primit o pedeapsă de 2 ani şi 10 luni de închisoare, în vreme ce Remus Tănase a fost condamnat la 5 ani şi o lună de puşcărie.

Heroină şi canabis, confiscate de către magistraţi

De asemenea, judecătorii ieşeni au dispus confiscarea de la inculpaţi a unor grame de substanţe interzise. Aşadar, judecătorii au confiscat pulbere care conţine heroină şi canabis.

De remarcat este faptul că sentinţa emisă ieri după-amiază de judecătorii din cadrul Tribunalului Iaşi nu e definitivă, aceasta putând fi contestată.

Ea este domnişoara „executată” de judecători pentru trafic de droguri!

Procesul celor trei ieşeni a început pe data de 30 mai 2023. Procurorii din cadrul Direcţiei pentru Investigarea Infracţiunilor de Criminalitate Organizată şi Terorism (DIICOT) Iaşi i-au trimis în judecată, acuzaţia principală fiind cea de trafic de droguri.

Dar, asta, după ce domnişoara acuzată de trafic de droguri şi amicii ei au fost reţinuţi, iar, mai apoi, arestaţi preventiv, de pe data de 15 martie 2023. Conform anchetatorilor, în urma unor percheziţii, anchetatorii DIICOT Iaşi au descoperit asupra suspecţilor diverse cantităţi de droguri, precum pulbere care conţine heroină şi canabis. Mai apoi, cei trei ieşeni au fost duşi la audieri şi, ulterior, reţinuţi pentru 24 de ore.

perchezitii DIICOT
perchezitii DIICOT

Ce au spus anchetatorii ieşeni

 

Pe 14.03.2023, procurorii DIICOT Iași împreună cu ofițeri de poliție judiciară din cadrul B.C.C.O. Iași – Serviciul Antidrog au desfășurat o acțiune de combatere a traficului de droguri de mare risc, respectiv heroină, de pe raza municipiului Iași. Cu această ocazie, a fost realizată o acțiune de prindere în flagrant a unor inculpați care s-au deplasat din municipiul București în municipiul Iași pentru a comercializa doze de heroină consumatorilor din această localitate. Din cercetări a rezultat faptul că, inculpații s-au asociat cu dealeri locali din Iași în vederea comercializării heroinei.

„După efectuarea flagrantului, a fost pus în aplicare mandatul de percheziție domiciliară în apartamentul închiriat în vederea vânzării drogurilor de risc, fiind identificată și ridicată cantitatea de 12 grame de heroină (din care inculpații puteau porționa și ambala peste 120 de doze destinate vânzării către consumatorii finali), precum și sumele de 6400 de lei și 100 de euro. Inculpații au vândut heroina cu prețul de 100 lei pentru o doză sau cu sume cuprinse între 500 și 700 lei pentru un gram”, au spus anchetatorii.

 

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.