Sclavă sexuală a trei ieşeni, timp de câţiva ani! Tânăra nu se aştepta să fie pusă în asemenea ipostaze!

1491
Picioarele unei femei care sta intinsa pe un pat
Femeie, pe un pat

@ O tânără de 34 de ani a fost sclavă sexuală a trei ieşeni @ Calvarul victimei a durat aproximativ 4 ani @ Tânăra nu se aştepta să fie pusă în asemenea posturi @ Acum, anchetatorii i-au trimis în judecată pe Constantin, Gabriel şi Romeo Gheorghe @ Acuzaţiile din acest caz sunt cele de viol şi agresiune sexuală

Şocant! O tânără de 34 de ani a fost sclavă sexuală a trei ieşeni! Calvarul victimei a durat aproximativ 4 ani. Tânăra nu se aştepta să fie pusă în asemenea posturi! Recent, anchetatorii i-au trimis în judecată pe Constantin, Gabriel şi Romeo Gheorghe. Acuzaţiile din acest caz sunt cele de viol şi agresiune sexuală.

Amintim că, în urmă cu câteva săptămâni, magistraţii din cadrul Judecătoriei Iaşi au admis propunerea de arestare preventivă formulată de anchetatori pe numele lui Constantin, Gabriel şi Romeo Gheorghe, trei indivizi de 50, 19 şi, respectiv, 57 de ani.

Sclavă sexuală a trei ieşeni, timp de câţiva ani!

Anchetatorii au spus că cei trei ieşeni au intrat în vizorul lor în urmă cu câteva săptămâni.

Oamenii legii au afirmat că indivizii ar fi abuzat sexual o femeie de 34 de ani, cu grave probleme de sănătate. În urma incidentului, o persoană a mers la Poliţie şi le-a spus agenţilor că fiica sa ar fi fost abuzată.

Tânăra nu se aştepta să fie pusă în asemenea ipostaze!

După ce victima a depus o plângere, agenţii au demarat cercetările. Aşadar, oamenii legii au ajuns la Constantin, Gabriel şi Romeo Gheorghe. Cei trei indivizi au fost săltaţi şi duşi la audieri. Apoi, vineri, 27 octombrie 2023, aceştia au fost reţinuţi pentru 24 de ore, sub acuzaţiile amintite.

Sâmbătă, 28 octombrie 2023, indivizii au fost duşi la sediul Judecătoriei Iaşi, cu propunere de arestare preventivă pentru 30 de zile. Magistraţii din cadrul Judecătoriei Iaşi au admis propunerea.

 

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.