Lovitură de teatru! Doi tineri acuzaţi de trafic de droguri, lăsaţi să plece acasă de judecătorii ieşeni! (EXCLUSIV)

1045
sala de judecata
sala de judecata

@ Doi tineri acuzaţi de trafic de droguri au fost lăsaţi să plece acasă de judecătorii ieşeni @ Astfel, astăzi, magistraţii din cadrul Curţii de Apel Iaşi au admis contestaţiile formulate de către Frederic Koaudio Assi şi Kades Gamaliel Saint-Hilaire @ „Este o decizie normală. Justiţia a funcţionat aşa cum ar trebui”, a declarat avocatul Sorin Dimitriu

 

Doi tineri acuzaţi de trafic de droguri au fost lăsaţi să plece acasă de judecătorii ieşeni. Astăzi, magistraţii din cadrul Curţii de Apel Iaşi au admis contestaţiile formulate de către Frederic Koaudio Assi şi Kades Gamaliel Saint-Hilaire.

„Instanţa admite contestaţiile formulate de inculpaţii Frederic Koaudio Assi şi Kades Gamaliel Saint-Hilaire, ambii aflaţi în Penitenciarul Iaşi. Înlocuieşte măsura arestării preventive dispusă faţă de inculpaţii Frederic Koaudio Assi, trimis în judecată sub acuzaţia săvârşirii infracţiunii de trafic de droguri de risc în formă continuată şi Kades Gamaliel Saint-Hilaire, trimis în judecată sub acuzaţia săvârşirii infracţiunilor de introducere în ţară de droguri de risc, trafic de droguri de risc, introducere în ţară de droguri de risc şi deţinere, fără drept, de droguri de risc, pentru consumul propriu, cu măsura preventivă a arestului la domiciliu, pe o perioadă de 30 de zile. Definitivă”, au spus magistraţii ieşeni.

 

Avocatul Sorin Dimitriu: „Este o decizie normală!”

 

Contactat telefonic de reporterii www.dezvaluirea.ro, avocatul Sorin Dimitriu a declarat că hotărârea luată azi de judecătorii ieşeni este una adecvată.

„Este o decizie normală. Justiţia a funcţionat aşa cum ar trebui”, a declarat avocatul Sorin Dimitriu, cel care îl reprezintă pe Kades Gamaliel Saint-Hilaire.

Amintim că, recent, procurorii ieşeni i-au trimis în judecată pe cei doi tineri, sub acuzaţiile amintite. Rămâne de văzut ce se va întâmpla în continuare şi ce decizie vor lua judecătorii ieşeni în privinţa lor.

 

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.