Vestea a căzut ca un trăsnet în lumea interlopă din Iaşi: ce se întâmplă cu Adrian Corduneanu! (EXCLUSIV)

3586
Adrian Corduneanu
Adrian Corduneanu

@ Vestea a căzut ca un trăsnet în lumea interlopă din Iaşi: ce se întâmplă cu Adrian Corduneanu @ Judecătorii au decis prelungirea arestului preventiv în cazul interlopului ieşean @ Iniţial, magistraţii ieşeni hotărâseră înlocuirea arestului în ceea ce îl priveşte pe cel auto-poreclit „Beleaua”

Vestea a căzut ca un trăsnet în lumea interlopă din Iaşi: ce se întâmplă cu Adrian Corduneanu! Răsturnare de situaţie în cazul acesuia! Judecătorii de la Înalta Curte au decis prelungirea arestării interlopului ieşean.

„Instanţa admite contestaţia formulată de DIICOT Iaşi. Admite propunerea de prelungire a măsurii arestării preventive formulată cu privire la inculpatul Adrian Corduneanu. Dispune prelungirea măsurii arestării preventive a inculpatului cercetat sub aspectul săvârşirii infracţiunilor de constituirea unui grup infracţional organizat (modalitatea sprijinirii), complicitate la înşelăciune, spălarea de bani şi camătă, pentru o perioadă de 30 de zile. Definitivă”, au afirmat magistraţii bucureşteni.

 

Adrian Corduneanu a fost la un pas de libertate

 

De remarcat este faptul că sentinţa iniţială a fost contestată de procurorii DIICOT Iaşi în cazul lui Adrian Corduneanu.

La fel, în urmă cu câteva săptămâni, Înalta Curte a admis contestaţia depusă de procurori după ce Curtea de Apel Iaşi refuzase emiterea mandatului de arestare pe numele celui auto-poreclit „Beleaua”.

Soția acestuia a fost plasată atunci sub control judiciar. Adrian şi Ramona Corduneanu sunt suspectaţi că l-ar fi finanţat pe Cătălin Sandu, procuratorul imobiliar acuzat că ar fi înșelat mai multe persoane vânzându-le terenuri pe care nu le avea.

 

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.