Comună condusă de borfași. Vicele a bătut o femeie, primarul a agresat poștașul

2597
Vasile Gavriloaie, Panfilica Branza-Cucuteni
Vasile Gavriloaie, Panfilica Branza-Cucuteni

@ Comuna Cucuteni, județul Iași este condusă cu pumnul de primarul Panfilică Brânză și viceprimarul Vasile Gavriloaie @ După ce în luna ianuarie anul acesta viceprimarul a bătut o femeie chiar in sediul primăriei, în urma cu doua zile primarul Panfilică Brînză l-a agresat pe poștașul comunei Tudorel Anițoaei

În comuna Cucuteni, judetul Iași administrația se face cu pumnul și cu bâta. Primarul PSD, Panfilică Brînză și viceprimarul PNL Vasile Gavriloaie se înțeleg de minune pentru ca amandoi se pricep sa agreseze cetățenii comunei. După ce în luna ianuarie a anului acesta, Vasile Gavriloaie ajutat de un consilier PSD si un functionar au bătut o femeie, o localnică pe nume Emanuela Mihai în urmă cu două zile primarul Panfilică Brânză l-a agresat pe poștașul comunei, Tudorel Anițoaei. ‘’Mă dusesem la el la poartă să-i duc două plicuri de la Eon. Când m-a văzut a început să urle agresiv, să ma înjure in toate felurile. Eram cu soția. Pe soția mea a insultat-o in toate felurile. Ar fi sărit la bătaie daca nu erau martori in jur. Cred că era băut.  Am chemat Politia’’, a spus Tudorel Anițoaei.

Reprezentații Inspectoratului Județean de Politie ne-au transmis că vor lua măsurile legale care se impun in aceasta situație. ‘’La data de 10 mai a.c., polițiștii au fost sesizați de către un bărbat, despre faptul că un alt bărbat i-ar fi adresat injurii.  Urmare a acestei sesizări, polițiștii efectuează verificări în vederea luării măsurilor legale care se impun’’, ne-a transmis IPJ Iasi. Contactat telefonic, primarul Panfilică Brânză a negat incidentul. ‘’Ăștia-s nebuni la cap. N-am făcut eu așa ceva, nu am injurat pe nimeni’’, a spus Panfilică Brânză.

Supărat ca are dosar penal?

Panfilică Brânză este supărat pe faptul ca Tudorel Anițoaei care este si consilieri local a sesizat procurorii cu privire la o serie de abuzuri care se petrec la Primăria Cucuteni. Acesta a sesizat ilegalitati cu privire la fondurile alocate de Guvern pentru repararea drumurilor din comuna precum si faptul ca societatea agricola a primarului a ocupat abuziv suprafete din Cucuteni inclusiv un teren al scolii. Parchetul de pe lângă Judecătoria Hârlău a confirmat ca, urmare a sesizerii depuse de Tudorel Anitoaei a demarat cercetari pentru săvârșirea infractiunii de abuz in serviciu (foto).

raspuns parchet Tudorel Anitoaei
raspuns parchet Tudorel Anitoaei

Dosar penal si pentru viceprimar

Si daca tot veni vorba despre Parchetul de pe langa Judecatoria Hârlău sa nu uităm că la sfarsitul lunii ianuarie a.c a demarat cercetarile pentru savarsirea infractiunii de purtate abuziva dupa ce viceprimarul Vasile Gavriloaie, consilierul PSD, Ștefan Damian și de Lorian Mihăilă, angajat al primăriei au bătut-o pe Emanuela Mihai o localnica care se prezentase la sediul primariei sa face unele reclamatii legate de gospodărirea comunei. Au trecut deja trei luni si ‘’cercetarile’’ nu s-au finalizat. Vom reveni. Imediat dupa incident Panfilica Branza l-a acoperit pe Gavrilioaie. Brusc camerele de supraveghere ale primariei nu au filmat agresiunea asupra Emanuelei Mihai.

Constantin MAZILU

 

 

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.