Orașul Mafiei! Inspectori ISC amenințați cu moartea după ce au oprit lucrările la blocul unui interlop

35863
Viorel si Robert Oarza
Viorel si Robert Oarza

@ Dezvoltatorii interlopi vor să facă Legea în oraș @ Viorel Oarză, cunoscut in ultima perioada dupa ce s-a batut cu fratii Corduneanu, in februarie 2021 in fata Salii Sporturilor a intrat luni 9 mai a.c in sediul Inspectoratului de Stat in constructii a tăbărât în biroul a doi inspectori a vrut să-i bată și i-a amenințat cu moartea @ Asta deoarece inspectorii au vrut să-i sisteze lucrarile la un bloc pe care acesta îl ridică in Dancu

Devenim o junglă. In Iași și interlopii fac afaceri imobiliare iar aceștia vor să ridice blocuri după legile lor. Nederanjați de nimeni ani de zile deși au ridicat cartiere întregi de blocuri fără autorizație dezvoltatorii-interlopi imobiliari au prins și mai mult curaj și transforma tupeul in ultraj. Astfel, după ce in noiembrie anul trecut Doru Plugaru a amenințat un polițist chiar in sediul secției 4 din municipiul Iași, pe data de 9 mai a.c Viorel Oarză a intrat în sediul Inspectorarului de Stat în Construcții și a amenințat cu moartea doi inspector. Asta în conditiile in care Oarza se afla in perioada de supraveghere fiind condamnat in august anul trecut la o pedeapsă de 8 luni cu suspendare dupa ce in februarie se bătuse cu fratii Corduneanu in fata Salii Sporturilor (vezi aici). Oarza a venit la sediul din Păcurari al Inspectoratului de Stat în Constructii pe 9 mai la pranz însoțit de fiul sau (Robert), de dirigintele de șantier al blocului și de constructor. Cand a aflat ca se va alege cu suspendarea lucrărilor la un bloc pe care îl ridică în Dancu, Viorel Oarza a inceput să țipe și a amenințat cu moartea. ‘’S-a dus sa spre un coleg vrand sa-l loveasca. A vrut sa-i dea un cap in gura dar s-a oprit’’, a spus un inspector ISC care a fost martor. A fost chemată Politia o ancheta fiind in desfasurare.

S-a bătut cu Cordunenii

Oarza si fiul sau se afla in perioada de supraveghere deoarece au fost condamnati la pedepse de 8 si 6 luni de inchisoare pentru tulburarea linistii si ordinii publice după ce in februarie 2021 i-au batut pe frații Corduneanu în fața Sălii Sporturilor. Oarza si fiul sau Robert au fost trimisi in judecata si pentru lovire dar nu auj mai fost condamnati deoarece Vasile Călin si Gheorghe Rusu si-au retras plangerile. Oricum cei doi se afla in perioada de supraveghere pe o perioada de 2 ani, perioada in care nu ar trebui sa mai comita infractiuni.

Cea mai neagră zi din viata fraților Corduneanu. Gelu s-a pus in genunchi să nu-i omoare fratele

Plugaru a amenințat un politist in sectia de politie

În data de 10 noiembrie 2021, Dragoș Plugaru un alt dezvoltator care a ridicat blocuri fara autorizatie in municipiul Iasi l-a amenințat pe polițistul Bogdan Petru Condrea de la sectia 4 Politie a municipiului Iași deoarece il oprise in trafic pe fiul său, care conducea fără permis. „Plugaru Dragoș a început să promoace scandal atât în incinta unității de poliție cât și în afara acesteia., adresandu-i agentului de poliție expresii jignitoare și injurii în genul „Du-te-n Crucea mă-ti, continuând să aibă un comportament ostil față de acesta. De asemenea la solicitarea agentului de poliție de a înceta cu acest comportament ostil, numitul Plugaru Dragoș i-a spus că <<vor vorbi înafara programului de lucru>> deoarece in prezent este îmbrăcat în uniformă, iar la câteva minute i s-a adresat pe un ton agresiv cu cuvintele „Mă, dacă-l mai oprești odata pe fecior-miu!”….având în continuare același comportament agresiv”, se arată în rechizitoriul procurorilor.

 

Dezvoltatorul-interlop către polițist: „Te prind după program”. Plugaru trimis in judecată

 

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.