Dezvoltatorul-interlop către polițist: „Te prind după program”. Plugaru trimis in judecată

5502
Doru Plugaru
Doru Plugaru

@ Procurorii Parchetului de pe lângă Judecătoria Iași l-au trimis în judecată pe dezvoltatorul Dragoș Plugaru, zis Doru Plugaru pentru săvârșirea infracțiunii de ultraj @ Plugaru a amenințat un politist de la secția 4 Poliție din municipiul Iași după ce acesta din urmă il oprise pe fiul sau in trafic, tânărul fiind prins conducând fără permis

Procurorii Parchetului de pe lângă Judecătoria Iași l-au trimis în judecată pe dezvoltatorul Dragoș Plugaru, zis Doru Plugaru pentru săvârșirea infracțiunii de ultraj (vezi aici). Asta deoarece in data de 10 noiembrie 2021, Dragoș Plugaru l-a amenințat pe polițistul Bogdan Petru Condrea de la sectia 4 Politie a municipiului Iași deoarece il oprise in trafic pe fiul său, care conducea fără permis. Astfel, Bogdan Condrea l-a oprit în trafic pe fiul lui Plugaru, in ziua respectivă, la ora 12.45, in timp ce conducea un autoturism Mercedes-Benz pe bulevardul Tudor Vladimirescu din municipiul Iași.  Cu acestă ocazie politistul si colegul sau au constatat că fiil lui Plugaru în vârstă de 20 de ani avea permisul de conducere suspendat. Din acest motiv, fiul lui Plugaru a fost condus la secția de politie. La ora 13.30 dupa ce politistii au finalizat cercetarile in cazul acestuia ,a apărut la sectia de politie Dragoș Plugaru care a început să facă scandal. „Plugaru Dragoș a început să promoace scandal atât în incinta unității de poliție cât și în afara acesteia., adresandu-i agentului de poliție expresii jignitoare și injurii în genul „Du-te-n Crucea mă-ti, continuând să aibă un comportament ostil față de acesta. De asemenea la solicitarea agentului de poliție de a înceta cu acest comportament ostil, numitul Plugaru Dragoș i-a spus că <<vor vorbi înafara programului de lucru>> deoarece in prezent este îmbrăcat în uniformă, iar la câteva minute i s-a adresat pe un ton agresiv cu cuvintele „Mă, dacă-l mai oprești odata pe fecior-miu!”….având în continuare același comportament agresiv”, se arată în rechizitoriul procurorilor.

De asemenea, Plugaru l-a amenințat pe polițist ca se va asigura ca intr-un ziar local vor fi republicate niște articole de presă cu privire la acesta și soția sa. De asemenea, politistul a mai declarat că Plugaru l-a amenintat ca il va opri cu masina înafara orelor de program.

În dosar au mai fost audiati 8 politisti de la sectia 4 Politie. Toți cei 8 agenti de politie au relatat cu lux de amănunte amenintarile si celelalte manifestari violente ale lui Doru Plugaru. De asemenea, o parte din cei 8 politisti au pornit camerele din dotare si l-au inregistrat pe Doru Plugaru in timp ce ameninta și țipa în sectia de politie. Aceste înregistrări video sunt depuse ca și probe la dosar. În plus, o parte din polițiștii implicati in ancheta au declarat ca se tem deoarece cunosc faptul ca Doru Plugaru are relatii in lumea interlopa, fiind cumatru cu Cosmos Tănase.

Citește și „Interlopul Cosmos Tănase reținut pentru că a amenințat un polițist”.

 

 

 

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.