Doctoriţă, condamnată de judecătorii ieşeni! Uite ce pedeapsă a primit Anna Maria Năstac! GALERIE FOTO (EXCLUSIV)

6760
Anna Maria Nastac
Anna Maria Nastac

@ Magistraţii din cadrul Judecătoriei Iaşi au pedepsit-o pe doctoriţa Anna Maria Năstac @ Judecătorii au decis recent condamnarea acesteia la 1 an şi 3 luni de închisoare, cu suspendare, pentru refuz de prelevare a probelor biologice

Doctoriţă, condamnată de judecătorii ieşeni! Magistraţii din cadrul Judecătoriei Iaşi au pedepsit-o pe doctoriţa Anna Maria Năstac. Astfel, recent, judecătorii au decis condamnarea medicului stomatolog la 1 an şi 3 luni de închisoare, cu suspendare, pentru refuz de prelevare a probelor biologice.

„Instanţa obligă inculpată ca, pe parcursul termenului de supraveghere, sa presteze o munca neremunerata în folosul comunitaţii, pe o perioada de 60 de zile, activitate care se va desfaşura fie în cadrul Consiliului Local Iaşi – Direcţia de Exploatare Patrimoniu, fie în cadrul instituţiilor pe care le gestionează din punct de vedere administrativ”, au spus judecătorii ieşeni. Sentinţa nu este definitivă.

Anna Maria Nastac
Anna Maria Nastac

Doctoriţă condamnată după un accident rutier

 

Procesul Annei Maria Năstac a început pe data de 2 martie 2022. Procurorii din cadrul Parchetului de pe lângă Judecătoria Iaşi au trimis-o în judecată sub acuzaţia de refuz sau sustragere de la prelevarea de probe biologice. Asta, după ce, în urmă cu câteva luni, femeia a intrat cu un bolid în 2 autoturisme.

Astfel, medicul Anna Maria Năstac se afla la volanul unui autoturism marca Audi Q7, iar, la un moment dat, în apropierea unei stații PECO, a intrat în coliziune cu un autoturism. Pe fir au intrat polițiștii care au testat-o pe femeie cu aparatul alcooltest. În urma testării a rezultat faptul că aceasta ar fi consumat băuturi alcoolice înainte să urce la volan. Femeia a fost rugată să meargă la o unitate medicală pentru a i se recolta probe biologice în vederea stabilirii alcoolemiei. Acest lucru nu s-a întâmplat deoarece medicul Anna Maria Năstac a refuzat.

Anna Maria Nastac
Anna Maria Nastac

Anchetă în cazul Annei Maria Nastac

În urma verificărilor, polițiștii au stabilit că medicul stomatolog ar fi avariat 2 autoturisme.

„O femeie de 46 de ani ar fi condus un autoturism în municipiul Iași și ar fi intrat în coliziune cu un alt vehicul, în urma impactului rezultând doar pagube materiale.

Din verificări a rezultat că aceasta ar fi acroșat anterior un alt autoturism în municipiul Iași. În urma testării soferiței cu aparatul alcooltest a rezultat o valoare de 0,47 mg/l alcool pur în aerul expirat, aceasta refuzând prelevarea de mostre biologice de sânge, în vederea stabilirii alcoolemiei”, au transmis atunci reprezentanții Inspectoratului de Poliție Județean Iași.

 

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.