Accident rutier mortal, pe o stradă din Iaşi! Victima n-a avut nicio şansă după impactul devastator! (EXCLUSIV)

828
Accident
Accident

@ Un accident rutier mortal a avut loc pe o stradă din Iaşi @ Victima n-a avut nicio şansă după impactul devastator @ În urma accidentului, magistraţii din cadrul Judecătoriei Iaşi l-au condamnat pe şofer, Ştefan Giurgică, la 2 ani şi 4 luni de închisoare, cu suspendare, pentru ucidere din culpă

Un accident rutier mortal a avut loc pe o stradă din Iaşi! Victima n-a avut nicio şansă după impactul devastator! În urma accidentului, magistraţii din cadrul Judecătoriei Iaşi l-au condamnat recent pe şofer, Ştefan Giurgică, la 2 ani şi 4 luni de închisoare, cu suspendare, pentru ucidere din culpă.

„Inculpatul Ştefan Giurgică va presta o muncă neremunerată în folosul comunităţii în cadrul Primăriei comunei Poiana Negri sau în cadrul unei instituţii de învăţământ situată în comuna Poiana Negri, judeţul Bacău, pe o perioadă de 90 de zile”, au afirmat judecătorii ieşeni.

Accident rutier mortal, pe o stradă din Iaşi!

Pe lângă pedeapsa aplicată, magistraţii din cadrul Judecătoriei Iaşi au admis în parte şi cererile de despăgubiri efectuate de către rudele victimei. Astfel, instanţa ieşeană a decis obligarea asiguratorului maşinii, City Insurance, la plata unor daune în valoare totală de aproximativ 550 de euro şi, respectiv, 393.000 de lei.

Demn de remarcat este faptul că sentinţa nu e definitivă. Aceasta poate fi contestată la instanţa superioară.

Ce au spus anchetatorii ieşeni

Procesul lui Ştefan Giurgică a început pe data de 21 aprilie 2022. Procurorii din cadrul Parchetului de pe lângă Judecătoria Iaşi au decis trimiterea sa în judecată sub acuzaţia de ucidere din culpă.

Conform anchetatorilor, în urmă cu câteva luni, un accident rutier mortal a avut loc pe o stradă din Iaşi. În urma impactului, victima nu a avut şanse mari de supravieţuire. De altfel, aceasta a şi decedat. Ulterior, anchetatorii l-au chemat la audieri pe şoferul originar din judeţul Bacău. Mai apoi, acesta a fost trimis în judecată, iar, acum, a fost pedepsit de către magistraţii din cadrul Judecătoriei Iaşi.

 

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.