Crimă oribilă, la Iaşi! Ucis în bătaie din pricina iubitei!

774
Criminalist, cercetare la fata locului
Criminalist, cercetare la fata locului

@ Crimă oribilă, la Iaşi: un bărbat a fost ucis în bătaie din pricina iubitei @ În urma incidentului, cei doi suspecţi au fost pedepsiţi ieri de magistraţi @ Astfel, judecătorii din cadrul Tribunalului Iaşi l-au condamnat ieri pe Florin Răileanu la 10 ani de temniţă, în vreme ce Denis Cristinel Leuştean a primit o pedeapsă de 11 ani de puşcărie, pentru omor 

Crimă oribilă, la Iaşi! Un bărbat a fost ucis în bătaie din pricina iubitei! În urma incidentului, cei doi suspecţi au fost pedepsiţi de magistraţi.

Aşadar, ieri, judecătorii din cadrul Tribunalului Iaşi l-au condamnat pe Florin Răileanu la 10 ani de temniţă, în vreme ce Denis Cristinel Leuştean a primit o pedeapsă de 11 ani de puşcărie, pentru omor. „Instanta admite în parte acţiunea civilă formulată în cadrul procesului penal. Obliga inculpatii sa achite suma totala de 65.000 de euro, cu titlu de daune morale”, au afirmat judecatorii.

Crimă oribilă, la Iaşi!

De remarcat este faptul ca sentinta nu e definitiva, aceasta putand fi contestata. Procesul celor doi indivizi a inceput pe data de 9 august 2023. Procurorii i-au trimis in judecata sub acuzatia amintita. Procurorii din cadrul Parchetului de pe lângă Tribunalul Iași au afirmat că Laurențiu Constantin A., de 38 de ani, a fost găsit decedat în satul Covasna, din comuna Costuleni, în propria casă.

„Inculpatii sunt cercetaţi pentru comiterea infracţiunii de omor. În seara zilei de 11 iunie 2023, în jurul orei 21:30, în timp ce se aflau la locuința cumnatului lor, pe fondul unui conflict spontan generat de consumul excesiv de alcool din partea victimei, precum și de faptul că acesta o agresase fizic în acea zi pe sora celor doi, i-au aplicat victimei multiple lovituri cu pumnii și cu picioarele în zona corpului, cauzându-i o hemoragie internă (consecința rupturii traumatice de ficat, splină și rinichi), leziuni ce au dus la decesul numitului L.C.A.”, au spus reprezentanții Parchetului de pe lângă Tribunalul Iași.

Supărați pentru că a fost agresată o femeie

Surse judiciare au afirmat că Laurențiu Constantin A. avea o relație cu o tânără din aceeași comună. Din spusele vecinilor, cei doi iubiți se certau destul de des, momente în care interveneau rudele femeii pentru a-l pune la punct pe Laurențiu.

Numai că, ultima oară, acest lucru i-a fost fatal ieșeanului, acesta fiind găsit fără suflare în propria casă, după oribilul incident.

 

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.