Pepe dă în judecată o mare companie din Iaşi! Scandalul a izbucnit de la melodiile artistului! (EXCLUSIV)

14184
Artistul Pepe (Nicolae Ionuţ Pascu), îmbrăcat cu o cămaşă albă, descheiată la gât, şi zâmbind larg
Cântăreţul Pepe a dat recent în judecată compania ieşeană Roton, pentru drepturi de autor şi drepturi conexe

@ Cântăreţul cunoscut sub numele de scenă „Pepe” a dat în judecată o mare societate comercială din Iaşi @ Astfel, artistul Nicolae Ionuţ Pascu (42 de ani) le cere magistraţilor din cadrul Tribunalului Iaşi să oblige firma Roton la plata unor despăgubiri @ Fostul soţ al Oanei Zăvoranu este nemulţumit din pricina drepturilor de autor şi a drepturilor conexe @ Dosarul abia a ajuns pe rolul Tribunalului Iaşi, fiind declinat de la o altă instanţă

Proces-bombă, la Iaşi! Artistul cunoscut sub numele de scenă de „Pepe” dă în judecată o renumită companie. Astfel, cântăreţul Nicolae Ionuţ Pascu (42 de ani), acum prezentator al emisiunii „Te cunosc de undeva”, de la Antena 1, le cere magistraţilor din cadrul Tribunalului Iaşi să oblige firma Roton la plata unor despăgubiri.

Mai exact, fostul soţ al Oanei Zăvoranu este nemulţumit din pricina drepturilor de autor şi a drepturilor conexe. De remarcat este faptul că dosarul abia a ajuns pe rolul Tribunalului Iaşi, fiind declinat de la o altă instanţă, respectiv de la Tribunalul Bucureşti.

Pepe cere drepturi de autor de la compania ieşeană Roton

Aşadar, fostul soţ al prezentatoarei TV Oana Zăvoranu, Pepe, speră ca judecătorii ieşeni să îi dea dreptate şi să oblige compania Roton la achitarea unor despăgubiri, ca drepturi de autor sau drepturi conexe. În cadrul dosarului depus iniţial la Tribunalul Bucureşti pe 2 decembrie 2021, Pepe a solicitat şi rezilierea contractului de cesiune nr. 430 din 20 decembrie 2004.

Totuşi, magistraţii din Capitală şi-au declinat competenţa de soluţionare a dosarului către colegii din Iaşi. „Instanţa admite exceptia necompetentei teritoriale. Declină competenţa în favoarea Tribunalului Iaşi. Fără cale de atac”, au menţionat recent judecătorii bucureşteni.

O carieră de succes pentru Nicolae Ionuţ Pascu

Nicolae Ionuţ Pascu a studiat, între anii 1993 şi 1998, cursul de canto-clasic de la Școala populară de artă, sub îndrumarea profesorului, criticului muzical și compozitorului Camelia Dăscălescu. El a debutat în 1996 la Ploiești, la un festival de muzică ușoară, unde a obținut premiul al treilea. Dar succesul a venit în 1999, când a devenit solistul fostei trupe „Latin Express”, care a introdus pentru prima dată stilul flamenco în România. În vara anului 1999, „Latin Express” a câștigat premiul I la festivalul de muzică ușoară de la Amara, iar, ulterior, locul al doilea la festivalul de muzică ușoară de la Mamaia, cu piesa „Nu te mai doresc”.

Din 2000 şi până în prezent, evoluează individual sub numele Pepe, fiind unul dintre cei mai apreciați cântăreți de muzică latino din România. În cariera solo, a lansat următoarele albume: Pepe, 2003, Îmi place, 2003, Cine te iubește, 2002, Inimă nebună, 2004, Fericire și tristețe, 2007, Aruncă-mi o privire, 2011. În 2004 a compus cântecul „Numai iubirea” de pe coloana sonoră a primei telenovele românești de succes, cu acelaşi nume. A fost prezentator și producător al emisiunilor de televiziune „Îndrăgostește-mă de tine” (Acasă TV), „100% adevărat” (OTV), iar, acum, la emisiunea „Te cunosc de undeva!”, de pe Antena 1. De asemenea, el a fost căsătorit cu prezentatoarea TV Oana Zăvoranu.

Roton, cel mai mare exportator de drepturi muzicale din România

Roton este una dintre cele mai importante case de discuri din România. A fost înființată în 1994 și activează în domeniul artistic, al promovării, al distribuției de produse fizice și electronice, precum și de producție mecanică. Portofoliul Roton include o gamă variată de stiluri muzicale, de la pop, dance și rock, până la folclor. Compania are filiale la București și Iași. În anul 2004, Roton a deschis o linie de producție de CD-uri la Iași. Compania este într-o creștere constantă, mărindu-și portofoliul de artiști și cota de piață de 30% în fiecare an.

De la înființare până în prezent, catalogul de piese lansate depășește numărul de 9.000. De altfel, Roton este cel mai mare exportator de drepturi muzicale din România. Printre colaboratorii de încredere se numără companii de renume, alături de care creează campanii și evenimente de succes. Roton reprezintă unii dintre cei mai populari artiști din România și din lume, precum Inna, Fly Project, Akcent, Alexandra Stan, Manuel Riva, Corina, Anda Adam, Amna, Connect-R, Andreea Bălan și mulți alții.

Liiceanu si Antonesei citati de judecator la Iasi pentru acuzatii grave. Plesu, ‘’Autodenunt’’

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.