Ministrul Sanatatii: ”Relaxarea restrictiilor nu vine dupa 15 mai”

1493
Nelu Tataru, ministrul Sanatatii
Nelu Tataru, ministrul Sanatatii

@ Aflat intr-o  inspectie la spitalele din Iasi, ministrul Sanatatii a declarat Nelu Tataru a ca nu s-a stabilit ca data de 15 mai sa fie ziua in care se vor relaxa restrictiile de protectie impotriva Covid @ ”Nu punem  data de 15 mai. Suntem inca pe panta ascendenta a curbei. Avem multe cazuri noi, avem decese, avem  persoane in terapie intensiva”, a spus Nelu Tataru

Mult asteptata relaxare a restrictiilor de protectie impotriva Covid 19, va fi amanata si, cel mai probabil nu va avea loc incepand cu data de  15 mai, a spus astazi la Iasi, ministrul Sanatatii, Nelu Tataru. Acesta a adaugat ca din punctul sau de vedere nu ne putem inca gandi la relaxare.”Nu ma gandesc inca la relaxare. Putem spera la relaxare, dar nu ma gandesc inca la relaxare. Nu punem  data de 15 mai. Suntem inca pe panta ascendenta a curbei. Avem multe cazuri noi, avem decese, avem  persoane in terapie intensiva, avem persoane in ventilator cu boli cardiovasculare. Ma repet izolare voluntara distantare sociala”, a spus Nelu Tataru.

In Romania au fost inregistrate pana in prezent peste 12.000 de infectii cu Covid 19.  Nelu Tataru a inspectat astazi mai multe spitale din Iasi printre inclusiv Spitalul de Boli Infectioase unde sunt tratati bolavii Covid19.

Constantin MAZILU

 

 

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.