Încolțit de presă Ciopate de la Geo Myke transferă tunurile pe firma cumnatei

1446
Dragos Ciopate- Geo Myke
Dragos Ciopate- Geo Myke

@ După ce Dezvăluirea.ro a arătat că in ultimii doi ani, firma lui Dragoș Ciopate unul din ”lupii tineri” din PNL Iași a obtinut prin incredintare directa de la primării, zeci de contracte de consultanță de aproape 2 milioane euro, acesta a inceput să bage in față o altă companie SC Speed SRL care a fost administrata de cumnata sa

Dragoș Ciopate, unul din „lupii tineri” din PNL Iași a cărui firmă a pus monopol pe contractele de consultanță si proiectare incheiate de primării, fără licitație și-a dat probabil seama ca aceste ”combinații” bat la ochi și incearcă să se camufleze. Astfel, la o licitație lansată recent de Primăria Șipote, procedură care are ca scop incheierea unui contract in valoare de 403.157,83 lei, pentru „Servicii de proiectare, de verificare și de asistență tehnică din partea proiectantului pentru investiția  <<Refacerea si reabilitarea drumurilor pentru eliminarea efectelor inundațiilor in comuna Șipote, județul Iași>>”, Geo Myke, firma lui Ciopate participa ca si subcontractor al ofertantului principal SC Speed SRL, societate care ani de zile a fost administrata de cumnata sa Cezara Costică. La licitația de la Sipote firma este reprezentată de un anume Cristian Dorneanu.

OFERTA SPEED - GEO MYKE - SIPOTE
OFERTA SPEED – GEO MYKE – SIPOTE

De altfel, aceiași firma SC Speed SRL a incheiat cu primariile din judetul Iasi, un numar de 13 contracte, in valoare de 1.170.370 lei, prin aceiasi metoda prin care s-a imbogatit si Geo Myke adica fara licitatie. Mai mult decat atat contractele au fost fragmentate adica impartite in sume mai mici  pentru a se evita licitatia. In tabelul de mai jos sunt trecute toate contractele obtinute de Speed SRL cu precizarea ca au fost incheiate cu primari care sunt colaboratori vechi ai lui Dragos Ciopate. Combinatiile de milioane de euro facute de Ciopate au fost prezentate de Dezvaluirea.ro in articolul cu titlul „Șmecherul de la firma Geo Myke pică pe studiul de caz al DNA. Contracte cu dedicație de milioane de euro”, publicat recent.

contracte SPEED SRL Primarii
contracte SPEED SRL Primarii

 

Constantin MAZILU

 

 

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.