Ieşean, trimis la puşcărie după ce a distrus uşa unui tramvai! Culmea, cererea de despăgubire a fost respinsă! (EXCLUSIV)

1855
Un tramvai într-o staţie
Un ieşean a fost condamnat la 1 an de închisoare, pentru distrugerea uşii unui tramvai

@ Un ieşean a fost trimis la puşcărie de către judecători, după ce a fost acuzat că a distrus uşa unui tramvai @ Magistraţii din cadrul Judecătoriei Iaşi l-au condamnat recent pe Daniel Petru Moraru la 1 an de temniţă, pentru distrugere @ Reprezentanţii CTP Iaşi au cerut despăgubiri de 2.000 de euro, dar n-au primit niciun leu în urma incidentului

Un ieşean a fost trimis la puşcărie de judecători, după ce a fost acuzat că a distrus uşa unui tramvai. Astfel, recent, magistraţii din cadrul Judecătoriei Iaşi l-au condamnat pe Daniel Petru Moraru la 1 an de temniţă, pentru distrugere. Judecătorii au luat în calcul şi faptul că individul se afla în recidivă post-condamnatorie, după ce a mai fost pedepsit în trecut pentru conducerea unui vehicul sub influenţa alcoolului.
„Instanţa respinge cererea de constituire ca parte civilă formulată de partea vătămată Compania de Transport Public Iaşi SA, ca nedovedită”, au afirmat magistraţii ieşeni.

Daniel Petru Moraru, condamnat la puşcărie pentru distrugerea uşii unui tramvai

Acest proces penal al ieşeanului Daniel Petru Moraru a început pe data de 9 martie 2022. Procurorii ieşeni l-au trimis în judecată pe individ pentru distrugere.
„În dimineața zilei de 19 ianuarie 2022, în jurul orei 5:30, inculpatul a distrus, prin lovire cu mâna stângă şi piciorul drept, geamul superior de la ușa cu nr. 2 a tramvaiului cu nr. de înmatriculare IS-1943, ce se afla oprit în stația de tramvai Piața Unirii din Iași, cauzând un prejudiciu în valoare de 2.000 de euro. Suma reţinută în rechizitoriu este cea precizată de un revizor tehnic în cadrul CTP Iaşi, dar, în ceea ce priveşte dovada acestui cuantum, nu se află în dosar niciun act care să ateste că, într-adevăr, acesta este cuantumul prejudiciului în faza de urmărire penală”, au constatat magistraţii ieşeni.

Ieşeanul, supărat că tramvaiul nu se deplasa pe unde voia el!

În cursul judecăţii, Daniel Petru Moraru a mers în instanţă şi a precizat că doreşte să recunoască săvârşirea faptei şi că vrea să se prevaleze de procedura abreviată a recunoaşterii învinuirii.
Individul a spus că a urcat în tramvaiul de pe traeul nr. 9. La un moment dat, în timp ce tramvaiul se afla în stația Filarmonica, individul a mers la cabina vatmanului și a întrebat dacă tramvaiul merge în cartierul Dacia, ocazie cu care i s-a răspuns că merge în Copou și că va trebui să coboare la prima stație pentru a lua tramvaiul de pe traseul nr. 6 dacă dorește să meargă în zona Dacia. În momentul în care tramvaiul se pregătea să oprească în stația de tramvai Piața Unirii, ieşeanul a devint agitat şi a lovit cu mâna stângă şi cu piciorul drept geamul superior de la ușa cu nr. 2 a tramvaiului, spărgându-l. Vatmanul a auzit cele întâmplate iar ulterior a constatat faptul că geamul de la ușa cu nr. 2 este spart, motiv pentru care nu a mai deschis ușile de acces ale călătorilor, a apelat serviciul unic de urgență 112 și a solicitat intervenția unui echipaj de Poliție.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.