A pus ochii pe o domnişoară şi nu s-a lăsat până nu şi-a satisfăcut poftele cu ea! Tinere sechestrate într-un apartament din centrul Iaşului! (EXCLUSIV)

251
Un bărbat cu mâna stângă pe fundul unei tinere
Un ieşean a fost pedepsit după o agresiune de natură sexuală

@ Un individ va fi nevoit să dea explicaţii în faţa instanţei de judecată, după ce a fost acuzat că ar fi abuzat sexual o domnişoară @ Astfel, la finele săptămânii trecute, procurorii din cadrul Parchetului de pe lângă Judecătoria Iaşi l-au trimis în judecată pe Vasilică Paşcu, pentru viol, lipsire de libertate în mod ilegal şi tâlhărie @ Ieşeanul a mai fost cercetat în trecut pentru fapte similare, fiind un cunoscut al oamenilor legii

Un individ va fi nevoit să dea explicaţii în faţa instanţei de judecată, după ce a fost acuzat că ar fi abuzat sexual o domnişoară. La finele săptămânii trecute, procurorii din cadrul Parchetului de pe lângă Judecătoria Iaşi l-au trimis în judecată pe Vasilică Paşcu (38 de ani), pentru viol, lipsire de libertate în mod ilegal şi tâlhărie.
Ieşeanul a mai fost cercetat în trecut pentru fapte similare, fiind un cunoscut al oamenilor legii. Acum, urmează ca Judecătoria Iaşi să stabilească un prim termen al procesului penal. Mai apoi, magistraţii vor asculta ce au de spus toate părţile implicate, pentru a putea lua o decizie în acest caz.

Vasilică Paşcu, acuzat că a pus ochii pe o domnişoară şi nu s-a lăsat până nu şi-a satisfăcut poftele

Vasilică Pașcu a intrat în vizorul anchetatorilor ieşeni în urmă cu câteva luni. Însă polițiștii din Iași îl cunosc de mai demult, pentru că nu a stat departe de problemele cu legea. Acum, acesta a fost acuzat că ar fi violat o tânără, ar fi sechestrat-o pe aceasta și pe o colegă de-a ei, iar, din apartamentul în care se aflau cele două, a luat bani și un telefon mobil. Tinerele care au trecut printr-o noapte de foc se cunoșteau de ceva vreme cu Pașcu. Astfel, ieşeanul a mers în apartamentul în care cele două tinere. Ulterior, a violat-o pe una dintre ele de față cu colega acesteia.
„Polițiștii din cadrul Biroului de Investigații Criminale Iași au condus la cercetări și au reținut pentru 24 de ore un bărbat bănuit de comiterea infracțiunilor de lipsire de libertate în mod ilegal, viol și tâlhărie calificată. Din investigațiile efectuate până în prezent, s-a constatat faptul că acesta ar fi lipsit de libertate două tinere, într-un apartament din municipiul Iași. De asemenea, ar fi sustras bani și un telefon mobil și ar fi violat-o pe una dintre ele”, au afirmat reprezentanţii Inspectoratului de Poliţie Judeţean Iași.

Ieşeanul a fost arestat preventiv pentru 30 de zile

Mai apoi, Vasilică Paşcu a ajuns după gratii. „Bărbatul reținut a fost prezentat, cu propuneri legale, Parchetului de pe lângă Judecătorie și Judecătoriei Iași, instanță care a dispus arestarea preventivă a acestuia pentru 30 de zile”, au mai menţionat reprezentanții Poliției ieşene.
Acum, Vasilică Pașcu a fost trimis în judecată de către procurorii ieşeni, sub acuzaţiile amintite.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.