Cutremur în lumea interlopă din Iaşi! Cosmos Tănase, cu sufletul la gură! (EXCLUSIV)

12468
Cosmos Tănase
Cosmos Tănase

@ Un nou cutremur are loc în lumea interlopă din Iaşi @ Astfel, magistraţii din cadrul Judecătoriei Iaşi urmează să se pronunţe în dosarul în care Cosmos Tănase este acuzat de ultraj @ Membrul marcant al lumii interlope ieşene a fost trimis în judecată în urmă cu mai bine de un an, după ce ar fi ameninţat un om al legii

Un nou cutremur are loc în lumea interlopă din Iaşi! Aşadar, magistraţii din cadrul Judecătoriei Iaşi urmează să se pronunţe în dosarul în care Cosmos Tănase este acuzat de ultraj.

„Instanţa amână pronunţarea pentru data de 13 ianuarie 2023, când soluţia va fi pusă la dispoziţie prin mijlocirea greferi instanţei”, au afirmat recent judecătorii ieşeni.

Cutremur în lumea interlopă din Iaşi: Cosmos Tănase, acuzat de ultraj!

Acest proces al lui Cosmos Tănase a început pe data de 20 octombrie 2021. Procurorii din cadrul Parchetului de pe lângă Judecătoria Iaşi l-au trimis în judecată pe Tănase sub acuzaţia de ultraj.

Conform anchetatorilor ieşeni, în timp ce se afla la volanul maşinii sale marca Land Rover, Cosmos Tănase a fost oprit în trafic de un agent al Poliţiei Rutiere Iași pe data de 5 octombrie 2021, pe bulevardul Anastasie Panu, la ora 20.00, deoarece vorbea la telefonul mobil si nu purta centura de siguranta.

„Dau cu maşina peste tine!”

După ce a fost anuntat ca va fi sanctionat contraventional, Cosmos Tănase l-ar fi ameninţat pe poliţist.

„O să-ți pară rău dacă-mi dai amendă! O să dau cu maşina peste tine!”, i-ar fi spus Cosmos Tănase poliţistului. Mai apoi, Cosmos Tănase a fost plasat sub control judiciar pentru 60 de zile.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.