Lucky Studio te ajută să faci repede bani din videochat în Iași. Cu un program normal de lucru!

196
Lucky Studio Iasi
Lucky Studio Iasi

De ce să îți mai faci probleme că nu ai cu ce să te distrezi, să-ți cumperi haine frumoase? E timpul să faci și tu bani cu adevărat. Desigur, nu la un job obișnuit, la care primești un salariu de 2 lei nu are sens. Tu meriți mai mult.

Acum se câștigă mai bine ca oricând din videochat în Iași. Ca model, poți să faci mii de euro pe lună. Iar începutul e mai simplu ca oricând. Mai ales la Lucky Studio, care e Nr. 1 în domeniu. Vrei să afli mai multe? Îți spunem chiar acum! Suntem convinse că jobul ăsta e exact ceea ce cauți.

Îți dăm banii la zi timp de 7 perioade

La orice job te-ai duce, prima întrebare pe care ți-o pui e legată de cât câștigi. E și firesc să fie așa. Ca să ai un început cât mai bun, la Lucky Studio îți garantăm comisionul excepțional de 65% timp de 7 perioade. Ca să înțelegi mai bine cât de avantajos e pentru tine, merită să știi că standardul din industrie e comisionul de 50%. Iar o perioadă înseamnă 2 săptămâni calendaristice. Dacă faci un calcul scurt, ai toate condițiile financiare potrivite pentru a reuși. În plus, îți facem plata banilor la zi, ca să beneficiezi instant de rezultatele muncii tale. Imediat cum termini programul la studio, te poți duce la mall, să-ți cumperi ce vrei. Ai libertate deplină să îi cheltuiești pe lucrurile care îți plac. Chiar și în privința programului de lucru e avantajos pentru tine. În primele 7 perioade lucrezi cu un program normal, adică 2 zile libere pe săptămână, urmate de 5 zile lucrătoare. În timpul ăsta, ești online 8 ore pe zi. Apoi, ai 2 zile libere pe săptămână, urmate de alte 5 zile lucrătoare și tot așa. Într-un cuvânt, câștigi bine cu un program confortabil de lucru. Ai destulă vreme să te odihnești, să te distrezi sau să dai atenție și vieții private. Ți-e bine în toate privințele. Iar acesta este doar începutul. Prin acest bonus promoțional, ai tot timpul să cunoști mulți membri și să ți-i faci fideli. Adică să-i convingi să te caute din nou online, să cheltuiască bani cu tine. Așa îți ridici contul, pe urmă poți să-ți mărești și prețul per minut. Ești pregătită să treci la nivelul următor.

La Lucky Studio, ești liberă să faci bani

Chiar și după cele 7 perioade de început ale tale, Lucky studio îți garantează cel mai avantajos sistem de bonusare din Iași. Prin praguri succesive, poți să ajungi din nou la comisionul de 65%. Iar dacă ajungi în topul marilor site-uri cu care colaborăm, poți ajunge chiar la 70% comision! Aici nu te limitează nimeni printr-un salariu fix. Doar de voința ta depind încasările pe care le ai. Important e să fii motivată, dornică să obții mai mult. La Lucky Studio, ești liberă să faci bani! Noi îți încurajăm ambiția prin bonusuri suplimentare.De exemplu, în funcție de încasări, poți primi între 120 și 240 lei la perioadă ca bani de transport. De asemenea, beneficiezi de împrumuturi pentru intervenții estetice, dacă dorești acest lucru. La fel, ai în continuare machiaj zilnic, cursuri de engleză și dezvoltare personală, toate gratuite.

Pe lângă libertate financiară, îți dăm și multă flexibilitate ca organizare a activității. De exemplu, îți alegi tura care îți convine mai mult. Poți să lucrezi de dimineață sau pe tura de noapte. Iar dacă ești studentă, găsim înțelegere când ai sesiune. Ca să fii 100% sigură de succesul tău, îți garantăm cel mai bun training din videochat în Iași. Spre deosebire de alte studiouri, noi suntem prezente cu o echipă consistentă de specialiste în videochat. 14 colege cu vaste cunoștințe în domeniu sunt mereu lângă tine cu sfaturi și suport tehnic. Ele îți organizează programul, îți aranjează conturile, îți planifică ședințele foto-video. În felul ăsta, ajungi să câștigi de 4-5 ori sau chiar mai mult decât ai putea câștiga la orice alt job din Iași.

Vrei și tu să te angajezi la Lucky Studio? Sun-o acum pe colega noastră Claudia, la telefon: 0742.286.286

 

 

 

 

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.