Lupta pe averea unui milionar ieşean continuă! Antonela Herghelegiu a dat în judecată firma Impex Reval (EXCLUSIV)

3323
Liliana Chelaru si Antonela Herghelegiu
Liliana Chelaru si Antonela Herghelegiu

@ Lupta pe averea unui milionar ieşean continuă @ Antonela Herghelegiu a mai dat în judecată firma Impex Reval @ Astfel, Antonela Gabriela Herghelegiu le cere magistraţilor din cadrul Tribunalului Iaşi să dispună anularea unei hotărâri luate de Adunarea Generală a Acţionarilor (AGA) societăţii comerciale

Lupta pe averea unui milionar ieşean continuă! Antonela Herghelegiu a mai dat în judecată firma Impex Reval. Aşadar, Antonela Gabriela Herghelegiu le cere magistraţilor din cadrul Tribunalului Iaşi să dispună anularea unei hotărâri luate de Adunarea Generală a Acţionarilor (AGA) societăţii comerciale.

Acum, urmează ca instanţa să stabilească un prim termen al litigiului în contencios administrativ. De remarcat este faptul că societatea comercială a fost dată în judecată de către Gabriela Herghelegiu în numele fiului ei minor.

 

O luptă pierdută de Antonela Herghelegiu

 

Amintim că, recent, Antonela Herghelegiu a pierdut o bătălie împotriva Lilianei Chelaru, cadru didactic la UMF Iaşi. Astfel, judecătorii ieşeni au respins recent cererea formulată de D.A.C., prin reprezentata legală, Antonela Gabriela Herghelegiu. „Instanţa respinge cererea de emitere a ordonanţei preşedinţiale formulată de reclamanta Antonela Gabriela Herghelegiu în numele şi pentru minorul D.A.C., în contradictoriu cu pârâta Imprex Reinvest Construct SRL”, au afirmat magistraţii.

Acest proces a început pe 7 martie 2023. Reclamanţii le-au cerut judecătorilor să dispună suspendarea unei hotărâri luate în cadrul companiei Imprex Reinvest Construct SRL. Conform unei plângeri depuse de Antonela Herghelegiu, fiul Lilianei Chelaru ar fi intocmit un document denumit Decizie a Asociatului Unic al SC Impex Reinvest Construct SRL prin care Relu Chelaru ar fi cedat partile sociale ale firmei către fiul său, Tudor pe 20 aprilie 2022, cu numai 9 zile înainte de a deceda.

Tudor Chelaru este major și locuiește în Londra. Antonela Herghelegiu a depus plângere penală și a cerut în justitie anularea Deciziei Asociatului Unic al SC Impex Reinvest Construct SRL.

 

Război pe averea milionarului Chelaru

 

Recent, magistrații Judecătoriei Iași nu au aprobat cererea de emitere a unui ordin de protecție formulata de Antonela Herghelegiu, fosta prietenă a afaceristului Relu Chelaru, de a emite un ordin de protecție împotriva soției acestuia, Liliana Chelaru. Antonela Herghelegiu a formulat cererea în numele copilului ce ar fi fost făcut cu defunctul milionar. Asta, deoarece, cele mai multe acte de hărțuire s-ar fi consumat împotriva minorului. Din câte se pare, ar fi vorba în principal despre mesaje insultătoare primite de copil.

Avocații lui Herghelegiu au arătat că mesajele ar fi fost trimise de Liliana Chelaru, chiar dacă nu au fost expediate de pe numărul de telefon al acesteia. Aceeaşi avocaţi susţin că mesajele duc cu gândul către Liliana Chelaru, luând în calcul şi faptul că cele două femei se certă de la averea milionarului decedat la Paris. Totuşi, judecătorii ieşeni au considerat că nu există probe pentru emiterea unui ordin de protecţie.

 

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.