Şocant! I-a înfipt cuţitul în piept în plină stradă!

634
Anchetator la bloc
Anchetator la bloc

@ Şocant: un individ i-a înfipt cuţitul în piept unui „rival” în plină stradă @ În urma incidentului extrem de grav, agresorul a fost pedepsit de către magistraţii ieşeni @ Astfel, judecătorii din cadrul Tribunalului Iaşi l-au condamnat recent pe Andrei Doroftei la 7 ani şi 3 luni de puşcărie, pentru tentativă de omor

Şocant! Un ieşean i-a înfipt cuţitul în piept unui „rival” în plină stradă! În urma incidentului extrem de grav, agresorul a fost pedepsit de către magistraţi.

Aşadar, judecătorii din cadrul Tribunalului Iaşi l-au condamnat recent pe Andrei Doroftei la 7 ani şi 3 luni de puşcărie, pentru tentativă de omor. „Instanţa admite în parte acţiunea civilă şi îl obligă pe inculpat să îi plătească părţii civile P.I.B. suma de 30.000 de euro, cu titlu de daune morale”, au afirmat magistraţii.

 

I-a înfipt cuţitul în piept în plină stradă!

 

Demn de remarcat este faptul că sentinţa nu e definitivă, aceasta putând fi contestată. Procesul lui Andrei Doroftei a început pe data de 14 martie 2022. Procurorii l-au trimis în judecată pe individ pentru tentativă de omor. Recidivistul din satul Băiceni, comuna Cucuteni, a fost acuzat că a vrut să facă moarte de om în plină stradă.

„În seara zilei de 31 decembrie 2021, în intervalul orar 20.30 – 21.30, pe fondul consumului de alcool şi a unui conflict spontan generat chiar de atitudinea acestuia, i-a aplicat persoanei vătămate (de 26 de ani) două lovituri cu un obiect tăietor / înţepător (posibil cuţit), cu intensitate, provocându-i o plagă înjunghiată toracică nepetrantă cu interesarea capătului de inserţie a muschiului drept abdominal şi o plagă înjunghiată penetrantă cu fractură coastei VIII (eschila infracentrinmetrică) emfizem subcutanat, hemopneumotorax şi atelectazie pulmonară, leziuni traumatice ce necesită 25-30 de zile de îngrijiri medicale pentru vindecare şi au fost de natură să pună viaţa în primejdie”, au precizat anchetatorii.

 

Ieşeanul Andrei Doroftei a recunoscut comiterea agresiunii

 

La audierile ulterioare, ieşeanul Andrei Doroftei a precizat că doreşte să fie judecat în baza procedurii simplificate, precizând că recunoaşte fapta dar nu şi încadrarea juridică, sens în care apărătorul ales al individului a precizat că la luarea declaraţiei acestuia se va formula o cerere de shimbare a încadrării juridice.

Totul a pornit de la un conflict mai vechi pe care victima îl avusese cu familia agresorului. Judecătorii au considerat că inculpatul este vinovat şi au decis recent să îl condamne la 7 ani şi 3 luni de puşcărie, pentru tentativă de omor.

 

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.