Bătaie de joc la Arcadia. I-au greșit operația și-l poartă prin justiție să dea niște bani în plus

5157
Vasile Amaxinoaie si Arcadia Hospital
Vasile Amaxinoaie si Arcadia Hospital

@ Ieșeanul Vasile Amaxinoaie regretă ziua în care s-a dus la Arcadia Hospital pentru o simplă operație la picior @ Simpla interventie a devenit ceva complicat deoarece operația i s-a prins abia după 8 luni @ La externare s-a trezit că cei de la Arcadia îi cer mai mulți bani decat se înțeleseră deși achitase deja 3.700 lei @ ‘’Si-au bătut joc de mine domnule. Deși intervenția nu a fost reușită mi-au mai cerut niște bani in plus. Nu au vrut să-mi dea documentele medicale și cardul de sănătate decât după ce am semnat un acord de plată pentru banii pe care i-au cerut în plus’’, a povestit Vasile Amaxinoaie

Tratament ”marca Arcadia Hospital’’. Un ieșean care s-a prezentat pentru o intervente chirurgicală simplă la Arcadia Hospital regretă ziua în care a trecut ușa unității medicale patronată de familia Fiterman. Deși simpla interventie chirurgicală s-a dovedit a fi un eșec ieșeanul Vasile Amaxinoaie a fost dat în judecată de patronii Arcadia să mai achite o sumă suplimentară de bani despre care a fost aflat abia în momentul în momentul externării. Astfel, in iunie 2020, Vasile Amaxinoaie s-a prezentat la Arcadia Hospital unde a discutat cu reprezentanții unității medicale despre o simplă intervenție chirurgicală, la piciorul drept. Denumirea medicală a intervenției este ‘’drenaj de părți moi’’, adică a fost vorba despre eliminarea unui abces. S-au înțeles să achite pentru interventie si cheltuieli de spitalizare suma de 3.700 lei. În momentul în care a vrut să se externeze, dupa circa 48 de ore a fost suprins să constate că i se cere să achite in plus suma de 450 lei sub pretextul că a stat in spital o zi in plus. ‘’Nu mi s-a spus că in cazul în care va mai trebui să stau o zi trebuie sa mai achit o factura. Mi s-a dat de inteles ca suma pe care o stabilisem la început va acoperi toate costurile. Am mai stat o zi pentru recuperare, nu puteam să merg. La externare am fost costrans să semnez un acord de plata pentru suma de 450 lei. Nu au vrut să-mi dea documentele medicale și cardul de sănătate decât după ce am semnat un acord de plată pentru banii pe care i-au cerut în plus. Și-au bătut joc de mine’’, a povestit Vasile Amaxinoaie.

L-au dat in judecata desi a avut de suferit după externare

operatie picior Vasile Amaxinoaie
operatie picior Vasile Amaxinoaie

În plus, acesta este revoltat si din cauza faptului ca cei de la Arcadia au avut tupeul să-i mai ceară niște bani in plus deși ‘’simpla’’ interventie medicala a fost un eșec. ‘’Eu am fost operat in iulie 2020 iar operatia s-a prins abia in martie 2021. Eu i-am înștiințat că abcesul nu a fost extirpat in totalitate. După aceea a trebuit să mai platesc in plus 150 un ecograf și 250 lei medicamente’’, a mai povestit bărbatul.

După externare Amaxinoaie a platit 150 lei din cei 450 lei pretinși in plus de Arcadia. Spitalul l-a dat in judecata recent si pentru diferenta de 300 lei si a castigat, La randul sau si Vasile Amaxinoaie a dat in judecata spitalul sa-i returneze cei 150 lei argumentand ca i-a platit degeaba (vezi aici). Am solicitat un punct de vedere de la Arcadia Hospital dar acesta nu ne-a parvenit.

Citește și ‘’Tanara mama si bebelusul infectati cu stafilococ auriu in Spitalul Arcadia. „Viata a devenit un cosmar”

Constantin MAZILU

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.