Fantezii secrete, îndeplinite de 4 tinere! Sute de ieşeni au trecut prin patul lor şi nu se aşteptau la aşa ceva! (EXCLUSIV)

9853
O tânără la colţ de stradă
O tânără la colţ de stradă

@ Sute de ieşeni au trecut prin patul a doar 4 tinere @ După ce au făcut totul pentru a-i satisface, tinerele erau nevoite să le dea banii altor indivizi @ Robert Paul A., Florin Bogdan şi Vasilica Petronela Toderaşcu au fost condamnaţi definitiv de judecătorii ieşeni

Patru fete au îndeplinit fantezii secrete pentru sute de ieşeni! După ce au făcut totul pentru a-i satisface, tinerele erau nevoite să le dea banii altor indivizi. În urma scandalului, Robert Paul A., Florin Bogdan şi Vasilica Petronela Toderaşcu au fost condamnaţi de judecătorii ieşeni. Judecătorii din cadrul Curţii de Apel Iaşi au respins recent apelurile formulate în acest caz, printr-o sentinţă definitivă.

Amintim că, iniţial, magistraţii din cadrul Judecătoriei Iaşi l-au condamnat pe Robert Paul A. la 2 ani internare într-un centru educativ pentru minori, Florin Bogdan a primit o pedeapsă de 4 ani de temniţă, iar Vasilica Petronela Toderaşcu a fost condamnată la 2 ani şi 4 luni de închisoare, dar cu suspendare, toţi pentru proxenetism.

 

Fantezii secrete îndeplinite pentru sute de ieşeni!

 

Procesul celor 3 a început pe 18 noiembrie 2021. Procurorii i-au trimis în judecată pe ieşeni pentru proxenetism.

„În perioada 24 octombrie 2020 – 30 mai 2021, inculpatul i-a înlesnit activitatea de practicare a prostituţiei persoanei vătămate minore, prin publicarea și promovarea anunţurilor privind prestarea de activităţi sexuale contracost la rubrica Matrimoniale a site-ului Publi24. În perioada 28 august – 18 septembrie 2021, cel de-al doilea inculpat a determinat-o pe persoana vătămată minoră să practice prostituţia în folosul lui, înlesnindu-i această activitate prin publicarea, întreţinerea și promovarea anunţurilor privind prestarea de activităţi sexuale contra-cost de pe site-ul Publi24 și prin închirierea unui imobil”, au precizat oamenii legii.

 

Ce au spus procurorii despre Florin Bogdan şi Vasilica Toderaşcu

 

Totul a ieşit la iveală după ce, pe 24 august 2021, poliţiştii din cadrul Serviciului de Investigaţii Iași s-au sesizat din oficiu cu privire la faptul că, începând cu august 2021, un bărbat necunoscut a determinat-o pe persoana vătămată în vârstă de 17 ani să practice prostituţia în folosul lui în diverse imobile închiriate în regim hotelier, înlesnindu-i totodată activitatea de practicare a prostituţiei prin închirierea a diferite apartamente în regim hotelier, prin publicarea și promovarea unor anunţuri de prestare de activităţi sexuale contracost și prin deplasarea la diverși clienţi și asigurarea pazei și protecţiei acesteia în timpul cât presta servicii sexuale contracost, obţinând în acest fel foloase de natură patrimonială de pe urma practicării prostituţiei de către aceasta.

La audieri, inculpaţii au fost de acord să dea declaraţie şi a recunoscut săvârşirea faptelor pentru care s-a dispus trimiterea lor în judecată, solicitând ca judecata să se desfăşoare numai pe baza probelor administrate în cursul urmăririi penale şi a înscrisurilor prezentate de părţi, potrivit procedurii în cazul recunoaşterii învinuirii.

 

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.